Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hapal sa stretol s hriešnikom Weissom: Toto som mu povedal!

BRATISLAVA - Tréner slovenskej reprezentácie Pavel Hapal sa stretol s Vladimírom Weissom ml., ktorý pod jeho vedením odmietal hrávať. Ako to dopadlo?
Zdroj: 33841
Zdieľajte:

Vladimír Weiss ml. odmietal pod taktovkou trénera Pavla Hapala nastupovať v slovenskej reprezentácii. Postupom času však svoje rozhodnutie prehodnotil a mal záujem stretnúť sa s koučom národného tímu a ospravedlniť sa mu.

Stretnutie s Weissom? Nebolo to jednoduché, hovorí Hapal

Nedávno k ich stretnutiu skutočne došlo, potvrdil to Hapal v rozhovore pre šport.sk. „Áno, stretli sme sa pred odchodom do Turecka a posedeli sme pri káve. Vlado sa ospravedlnil, vysvetlil mi vtedajšiu situáciu, ale najmä jeho aktuálny stav. V čase našej schôdzky totiž nebol stopercentne zdravotne v poriadku," opisoval český tréner priebeh stretnutia s Weissom.

„Povedal som mu, že by sa potreboval čo najskôr zapojiť do diania v nejakom klube a začať hrávať. Na našom stretnutí panovala priateľská atmosféra, hoci uznávam, že to pre mňa nebolo jednoduché. Teraz bude záležať najmä na ňom, ako sa vyvinie budúcnosť.“

Ako spomína Hapal, Weiss sa po zdravotných problémoch dáva postupne do poriadku. Aktuálne je bez angažmánu, nakoľko v Katare skončil. Špekuluje sa o Slovane Bratislava. Tak sa nechajme prekvapiť...

zdroj: šport.sk

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články