Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cruyff praje titul Atleticu, podľa Stoičkova ho získa Barcelona

Podľa legendárneho hráča a trénera FC Barcelona Johana Cruyffa si Atletico Madrid zaslúži v tejto sezóne španielsky titul. Niekdajší útočník "blaugranas" Christo Stoičkov si zasa myslí, že trofej v Primera division zodvihnú nad hlavy napokon hráči Barcelony, zatiaľ čo madridské Atletico zvíťazí vo finále Ligy majstrov 2013/2014.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Záverečný program španielskej futbalovej lige sľubuje veľkú drámu. Dve kolá pred koncom má totiž Atletico Madrid na čele súťaže 88 bodov, druhá Barcelona stráca tri body a tretí Real Madrid má na konte 84 bodov. Pikantériou je fakt, že v záverečnom kole sa na Nou Campe stretnú domáca Barcelona a Atletico Madrid. Zverenci Diega Simeoneho navyše budú hrať 24. mája v Lisabone finále Ligy majstrov 2013/2014 proti Realu Madrid, ktorý po triumfe v národnom pohári živí ešte šancu na prestížny "treble".

Atletico Madrid útočí na prvý španielsky primát od roku 1996."Atletico Madrid si zaslúži získať španielsky titul. A dokonca aj keď sa im to nepodarí, tak môžu povedať, že odohrali výnimočnú sezónu,"povedal 67-ročný Cruyff, ktorý dodal:"Nemyslím si, že Real Madrid získa všetky tri trofeje."

Podľa Bulhara Stoičkova Barcelona vyťaží z predčasného štvrťfinálového vyradenia v Lige majstrov a v najvyššej domácej súťaži získa šesť bodov. Atletico Madrid potom zdolá zverencov Carla Ancelottiho vo finále Ligy majstrov.

"Pripomína mi to situáciu z roku 1994, keď Deportivo La Coruňa prišlo o titul po prehre na štadióne Riazor. My sme potrebovali, aby Deportivo nevyhralo a Barcelona súčasne musela vyhrať oba svoje záverečné zápasy, čo sa aj podarilo," zaspomínal Stoičkov."Čokoľvek sa môže stať, to je fakt, ale ja verím, že Barca získa titul a Atletico vyhrá Ligu majstrov. Neverím tomu, že Real Madrid získa treble. To sa určite nestane."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články