Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Fenomenálny Messi je z inej planéty: VIDEO ďalšieho galakoncertu a supergólov argentínskej superhviezdy

BARCELONA - Lionel Messi bol ústrednou postavou pri utorňajšom triumfe FC Barcelona nad Realom Valladolid 5:1, po ktorom sa Katalánci dostali opäť na čelo španielskej La Ligy.
Zdroj: 32734
Zdieľajte:

Argentínsky útočník dal sám dva góly a na ďalšie dva prihral. "Je z inej planéty," vyjadril mu po stretnutí poklonu čílsky spoluhráč Arturo Vidal.

Messi vynechal pre zranenie úvod sezóny, do hry sa vrátil 24. septembra a odvtedy ťahá Barcelona sedemzápasovú víťaznú šnúru vo všetkých súťažiach, päťkrát za sebou brala tri body v lige. V utorok skóroval v oboch polčasoch a zároveň zaznamenal svoj 50. kariérny gól z priameho kopu. "Neviem, čo k tomu viac povedať. Vždy vieme, že urobí niečo mimoriadne. Jeho talent sa nedá prirovnať k ničomu. Je skvelý," povedal kouč Barcelony Ernesto Valverde.

Prečítajte si aj

VIDEO Ibrahimovič prehovoril k fanúšikom o svojom ďalšom pôsobení: Vraciam sa!

"Môžeme iba zatlieskať a užívať si to," reagoval na výkon Messiho aj kapitán Valladolidu Michel Herrero. Jeho tím nemal v zápase príliš šancí na prekvapenie, hoci na vedúci gól Clementa Lengleta ešte hostia po štvrťhodine hry odpovedali zásluhou Kika Olivasa. Potom však už úradoval favorit. Do prestávky upravili na 3:1 Arturo Vidal a z priameho kopu Messi, po zmene strán pridali ďalšie góly opäť Messi a Luis Suárez. Barcelona sa v tabuľke dostala o dva body pred Granadu.

"Keď má Messi svoj deň tak ako dnes, celý tím to cíti a vtedy ide všetko ľahšie," uviedol Vidal. Messiho gól v prvom polčase bol už jeho 44. z priameho kopu v drese Barcelony, ďalších šesť pridal v argentínskej reprezentácii. V utorok bol blízko aj k hetriku, ale jeho strela zblízka v nadstavenom čase išla vedľa. V dvanástom vzájomnom ligovom súboji s Valladolidom dosiahli Katalánci 11. víťazstvo. Gól Suareza znamenal, že v Španielsku už skóroval proti všetkým tímom, proti ktorým nastúpil, pripomenula agentúra DPA.

Pozrite si aj

VIDEO Reprezentant Bénes žiari v Nemecku: Milimetrovým centrom zariadil ďalší triumf Borussie!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články