Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Exkluzívne VIDEO z kabíny po odchode hviezd FC Barcelona: V takomto stave nechali šatňu v pražskom Edene!

PRAHA - Futbalisti SK Slavia Praha vzdorovali v Lige majstrov superfavorizovaným hviezdam FC Barcelona, keď v Edene katalánskemu gigantovi vedenému Lionelom Messim podľahli len tesne 1:2.
Zdroj: 32668
Zdieľajte:

Družinu okolo hviezdneho Argentínčana zápas určite stál množstvo fyzických síl a možno aj kvôli únave sa s poriadkom v šatni na pražskom Edene hviezdy katalánskeho giganta vôbec netrápili.

Rozhádzaný odpad na dlážke aj mimo koša, veľký neporiadok, porozlievané iontové nápoje s menovkami hviezd Blaugranas a tiež ľad na zemi na chladenie unaveného svalstva. To všetko bolo zaznamenané na exkluzívnom videu z barcelonskej kabíny po odchode hviezdnych hráčov.

Prečítajte si aj

VIDEO Hviezda Arsenalu to nandala vlastným fanúšikom: Zachoval sa naozaj zle!

Zaujme tiež taktická nástenná tabuľa na analýzy a rozpisovanie taktických pokynov, pod ktorou boli nahádzané roztrhané pokyny zrejme kvôli tomu aby sa nedostali do nesprávnych rúk. Nuž, v Prahe rozhodne po odchode hviezdneho súpera mali čo upratovať.

A nie je to po prvýkrát čo barcelonské hviezdy nechali šatňu v podobnom stave. Pred štyrmi rokmi to ale Blaugranas možno skôr odpustiť, pretože vtedy Barca v Nemecku oslavovala triumf v Lige majstrov a počas veľkolepých osláv tak napríklad na zemi zostali ležať aj kusy toaletného papiera.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články