Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Frustrovaný Ribéry to v Taliansku prehnal: Za inzultáciu rozhodcu ho čaká tvrdý trest!

FIORENTINA - Gól Cira Immobileho v závere zápasu znamenal triumf rímskeho Lazia na pôde Fiorentiny, čo samozrejme domáci tábor znášal len veľmi ťažko a v zlom svetle sa predviedla aj bývalá hviezda Bayernu Mníchov.
Zdroj: 32711
Zdieľajte:

Franck Ribéry o sebe dáva vedieť aj po angažmáne v talianskej Serie A. Francúzska futbalová hviezda neudržala nervy a frustráciu na uzde a po tesnej prehre s Laziom inzultovala postranného rozhodcu.

Práve Ribéry vymyslel v polovici prvého polčasu gól pre spoluhráča Chiesu, ktorý v tom čase vyrovnával skóre na 1:1, lenže hostia ešte dokázali udrieť a v premotivovanom závere aj zahodiť pokutový kop.

Prečítajte si aj

Kuriózny moment v Nemecku: Penaltu spôsobil náhradník za bránou

Ribéry bol už v tom čase na striedačke, ale zápas aj tam veľmi emotívne prežíval. Emócie ho napokon vybičovali k nepeknému činu, keď sa na ihrisku dostal do roztržky s postranným rozhodcom. Francúzsky hráč sa neudržal a niekoľkokrát do arbitra sotil, za čo od vedenia Serie A dodatočne inkasoval červenú kartu a čaká ho disciplinárka.

Podľa prvotných správ je jasné, že vinníka čaká minimálne trojzápasový dištanc, ale je dosť reálne, že Ribéry si za svoje nervózne vystúpenie nezahrá za fialky aj oveľa dlhšie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články