Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Totálny debakel Southamptonu: Hráči Leicestru vyrovnali 24 ročný rekord

LONDÝN - Futbalisti Leicestru City vyrovnal historický rekord anglickej Premier League, keď v piatkovom zápase 10. kola rozdrvili Southampton na jeho pôde 9:0.
Zdroj: 32677
Zdieľajte:

Krídelník Ayoze Perez a Jamie Vardy sa pod vysoký triumf podpísali hetrikmi, ďalšie góly pridali James Maddison, Benjamin Chilwell a Youri Tielemans. Hostia vyťažili z toho, že Southampton prišiel už v 12. minúte o vylúčeného Ryana Bertranda a už prvý polčas vyhrali vysoko 5:0.

Leicester tak vyrovnal doteraz najvyššie víťazstvo v Premier League, ktoré dosiahli v roku 1995 hráči Manchestru United, keď doma zdolal Ipswich Town rovnako 9:0. "Líšky" zároveň dosiahli najvyšší triumf ligy na ihrisku súpera.

Prečítajte si aj

To pekne naser..Chceli ísť na zápas a pomýlili si mesto

Zverenci Brendana Rodgersa poskočili priebežne na druhé miesto tabuľky, na vedúci Liverpool strácajú päť bodov, no "the Reds" odohrali o zápas menej. Rovnako aj tretí Manchester City, ktorý v sobotu privíta Aston Villu, a ak ju zdolá, dostane sa pred Leicester.

Southampton - Leicester City 0:9 (0:5)

Góly: 10. Chilwell, 17. Tielemans, 19., 39. a 57. Perez, 45. 58. a 90.+4 Vardy (tretí z 11m), 85. Maddison, ČK: 12. Bertrand (South.)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články