Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Buffon sa vrátil k legendárnej nožničkovej paráde Ronalda z Ligy majstrov: Toto som sa ho opýtal

TURÍN - Nestarnúca a stále hrajúca brankárska legenda Talianska Gianluigi Buffon pobavil v najnovšom rozhovore perfektnou historkou, ktorú priniesol parádny gól nožničkami súčasného spoluhráča Cristiana Ronalda do jeho siete.
Zdroj: 32604
Zdieľajte:

Šláger Ligy majstrov medzi Juventusom Turín a Realom Madrid priniesol fantastický gól Cristiana Ronalda, ktorý nožničkami nedal Buffonovi najmenšiu šancu a portugalský klenot svojim zásahom roztlieskal aj fanúšikov súpera.

"Na tej fotke Ronaldo práve strelil gól nožničkami, na ktorý si všetci veľmi dobre spomíname. Prvých 25 sekúnd som sa cítil frustrovane, myslel som iba na ten nádherný gól," začal návrat k pamätnému gólu Buffon.

Prečítajte si aj

Ďalšia krutá rana pre Manchester United: V šlágri s Liverpoolom bez hviezdnej dvojice

"Aj keď ho dal proti nám, musel som uznať, že spravil naozaj niečo výnimočné. Potom prechádzal okolo mňa a tak som sa ho spýtal. Cristiano, koľko máš vlastne rokov?" pokračoval v zábavnej historke spojenej s legendárnym gólom Buffon.

Ronaldova reakcia na jeho otázku bola tiež úsmevná: "Mám 33. To nie je zlé, že?" "Obaja sme sa potom začali na tom smiať," uzavrel spomienky taliansky rekordér.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články