Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovan láka divákov: Naši hráči si zaslúžia podporu od fanúšikov

BRATISLAVA - Slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava predstavil v stredu iniciatívu Spolu sme Slovan. Jej snaha je motivovať čo najviac ľudí, aby okrem zápasu Európskej ligy so Sportingom Braga podporili klub aj návštevou na zápasoch Fortuna ligy.
Zdroj: 31754
Zdieľajte:

Každý divák, ktorý si kúpi balíček na najbližšie tri domáce zápasy najvyššej súťaže s Pohroním (19. októbra), Senicou (2. novembra) a Sereďou (23. novembra), získa predkupné právo na duel s portugalským tímom, ktorý sa uskutoční 12. decembra. "Je pre nás veľkým sklamaním, že sme dostali trest odohrať dva zápasy v EL a jeden vo Fortuna lige bez divákov, no musíme sa s tým vyrovnať," povedal marketingový manažér Tomáš Straka: "Najbližšie domáce zápasy v lige sú možno menej atraktívne, no naši hráči si zaslúžia podporu od fanúšikov v podobe návštevy."

Prečítajte si aj

Obrovská strata pre reprezentáciu aj Slovan: Nevedel som presne, čo sa deje

Fanúšikov pozval na Tehelné pole aj kapitán Vasil Božikov: "Máme najviac priaznivcov na Slovensku. Keď sú fanúšikovia a hráči za jedno, môžeme byť úspešní."

Predstavitelia Slovana by privítali, keby sa už neopakovali udalosti zo zápasu s Trnavou, ktoré podľa nich kazia reputáciu klubu. "Odmietame kolektívnu vinu. Budeme tvrdo postihovať jednotlivcov. Fanúšikovia, ktorí prekročili bariéru a napadli hráča Trnavy v ligovom zápase, dostali doživotný zákaz vstupu. Spoločnou komunikáciou s fanúšikmi chceme dospieť ku stavu, že sa podobné udalosti nebudú stávať," vyhlásil Straka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články