Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Česko proti Anglicku bez zraneného tria: Tréner Šilhavý povolal týchto náhradníkov

PRAHA - Obranca Slavie Praha David Hovorka neabsolvuje premiéru v českej futbalovej reprezentácii v stretnutí EURO 2020 s Anglickom.
Zdroj: 31316
Zdieľajte:

"Posledné zápasy odohral so sebazaprením, potrebuje sa doliečiť," cituje internetový portál idnes.cz slová asistenta trénera národného výberu Jiřího Chytrého.

Tréner Jaroslav Šilhavý za Hovorku dodatočne nominoval Stefana Simiča z Hajduku Split. Zraneného obrancu Filipa Nováka (Trabzonspor) nahradí Jaromír Zmrhal (Brescia) a stredopoliara Davida Pavelku (Kasimpasa Istanbul) zastúpi Lukáš Kalvach (Plzeň).

Prečítajte si aj

VIDEO Slovenská rozprávka na MS pokračuje: Borbélyho chlapci vyhrali skupinu a čaká ich vyraďovacia fáza!

Aj ich anglický súper utrpel stratu. Anglický futbalista Fabian Delph vynechá zápasy kvalifikácie EURO 2020 s Českom a Bulharskom. Dvadsaťdeväťročný stredopoliar Evertonu si poranil podkolennú šľachu počas sobotňajšieho zápasu Premier League s Burnley (0:1). Vedenie reprezentácie za neho nenominovalo žiadneho náhradníka.

Angličania nastúpia v piatok v Česku a v pondelok privítajú doma Bulharsko. V doterajších štyroch dueloch A-skupiny nestratili ani bod. Informovala agentúra dpa.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články