Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Český reprezentačný brankár zažil nočnú moru, na ktorú nezabudne: Fatálny trapas pri ďalšom potupnom debakli!

Mönchengladbach - Futbalisti Borussie Mönchengladbach deklasovali vo víkendovom 7. kole nemeckej Bundesligy hosťujúci Augsburg 5:1 a na tento zápas bude s určitosťou chcieť čo najskôr zabudnúť český reprezentačný brankár Tomáš Koubek.
Zdroj: 32481
Zdieľajte:

Český gólman, ktorý do nemeckého klubu zavítal v auguste tohto roku, sa nestačil ani zobzerať a už po trinástich minútach trikrát lovil loptu zo svojej siete. V 39. minúte úvodného dejstva ale prišla doslova nočná mora, na ktorú bude Koubek veľmi ťažko zabúdať.

Stopér Felix Uduokhai českému brankárovi posielal malú domov, Koubek ale nešťastne zakopol a loptu trestuhodne minul. Jeho fatálne zlyhanie dokonale využil Alassane Plea, ktorý predtým asistoval pri druhom aj treťom góle Herrmanna a súperom darovaným štvrtým gólom rozburácal domáce tribúny.

Prečítajte si aj

Šatka považuje ligu u našich susedov za kvalitnejšiu ako slovenskú: Bale je rozdielový hráč, ale my sa nemáme čoho báť!

Ďalší krutý debakel a nešťastný moment, ktorý doslova daroval domácim štvrtý gól, len podčiarkli zlú formu Augsburgu a tiež českého brankára.

Ten pokračuje v čiernej sérii ešte z pôsobenia vo Francúzsku, keď od júla tohto roku vychytal pre svoj klub jediné víťazstvo v celkových 12 klubových vystúpeniach, z toho ešte štyri boli v drese Rennes. V Augsburgu inkasoval v siedmich ligových zápasoch až 19 gólov, čo je spolu s posledným Paderbornom najhoršia vizitka spomedzi všetkých bundesligových celkov! Na post českej reprezentačnej jednotky, ktorý aktuálne okupuje Tomáš Vaclík zo španielskej FC Sevilla, si Koubek zrejme bude musieť nechať zájsť chuť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články