Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hviezda českého šampióna kraľuje štatistikám Ligy majstrov: Najlepší zo všetkých 528 hráčov!

PRAHA - Pražská Slavia síce zatiaľ v skupine smrti v konkurencii milánskeho Interu, FC Barcelona a Borussie Dortmund získala len jediný bod a je na poslednom mieste, ale jej výkony vzbudzujú rešpekt v celej Európe!
Zdroj: 14664
Zdieľajte:

A nie sú to len prázdne slová, o výkone jednej z hviezd Slavie svedčia aj štatistiky UEFA, v ktorých záložník pražskej Slavie prekonáva všetkých 528 hráčov, ktorí v tejto sezóne zasiahli do stretnutí milionárskej súťaže.

Ide o českú reprezentačnú oporu Tomáša Součeka, ktorý ťahá aj českého majstra a pred sezónou musela Slavia odmietať množstvo ponúk aby si ho v kádri udržala a tiež hviezde vylepšila finančné podmienky zakotvené v zmluve. A český šampión z Edenu rozhodne spravil dobre.

Pozrite si aj

VIDEO Brankár Slavie baví futbalový svet: Neuveriteľne trúfalou fintou si vychutnal hviezdu zápasu!

Práve Souček totiž s 25 006 nabehanými metrami v 180 minútach, ktoré odohral, kraľuje štatistikám. Na druhom mieste za hviezdou Slavie je Thomas Delaney z Dortmundu, tretie miesto patrí Tarasovi Stepanenkovi zo Šachtaru Doneck.

Niet teda divu, že podľa špecializovaného futbalového portálu transfermarket.de cena hviezdy Slavie neustále stúpa, aktuálne sa už vyšplhala na zhruba 7,5 milióna eur.

Z tímu českého majstra je v štatistikách ešte pomerne vysoko Nicolae Stanciu, ktorý je s 23 596 nabehanými metrami na 13. mieste. 19. priečka patrí zadákovi Slavie Vladimírovi Coufalovi. Kompletné štatistiky si môže pozrieť na stránke uefa.com.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, uefa.com

Diskusia

Podobné články