Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Aubameyang s tvrdou kritikou na adresu výkonného riaditeľa: Si taký klaun...

DORTMUND - Pierre-Emerick Aubameyang označil Hansa-Joachima Watzkeho za klauna po tom, ako výkonný riaditeľ nemeckého futbalového klubu Borussia Dortmund uviedol, že za prestupom gabonského útočníka do Arsenalu Londýn boli iba peniaze.
Zdroj: 27304
Zdieľajte:

Aubameyang odišiel do metropoly Veľkej Británie v januári 2018 za 63 miliónov eur. Watzke uviedol v nedávnom rozhovore pre Süddeutsche Zeitung, že niektorí hráči idú do klubov, ktoré nehrajú pravidelne v Lige majstrov, iba pre vysoké platy. "Aubameyang, ktorý hrá v Arsenale výborne, sa pravdepodobne poteší, keď sa pozrie na svoj bankový účet, ale každú stredu mu bude smutno, keďže Ligu majstrov sleduje len v televízii," povedal Watzke.

Pozrite si aj

VIDEO Brankár Slavie baví futbalový svet: Neuveriteľne trúfalou fintou si vychutnal hviezdu zápasu!

Tridsaťročný útočník na jeho slová zareagoval vo štvrtok na svojom účte na twitteri. "Lepšie pre teba, že nikdy nehovorím o tom, prečo som naozaj opustil Dortmund pán Watzke, si taký klaun." Aubameyang pridal aj komentár k predaju mladého francúzskeho útočníka Ousmanea Dembeleho do Barcelony za viac ako 100 miliónov eur. "Pamätám si, ako si hovoril, že nikdy nepredáme Ousmanea, potom si uvidel viac ako sto miliónov a bol si prvý, kto siahol po peniazoch... Takže prosím, nehovor nič o peniazoch!!! Nechaj ma na pokoji," dodal Aubameyang.

Dortmund sa predstavil v skupinovej fáze Ligy majstrov vo štvrtej sezóne v sérii, Arsenal je tretí rok za sebou iba v Európskej lige. Informovala agentúra dpa.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články