Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kompromitujúce VIDEO zvracajúcej hviezdy: Teambuilding hráčov holandskej legendy sa poriadne zvrhol!

DERBY - Vedenie anglického futbalového klubu Derby County interne potrestá dvojicu hráčov Mason Bennetta a Toma Lawrenca za zapríčinenie autonehody pod vplyvom alkoholu, pri ktorej utrpel vážne zranenie kolena kapitán mužstva Richard Keogh.
Zdroj: 32402
Zdieľajte:

Agentúra AP s odvolaním sa na britský denník Daily Telegraph informovala, že 33-ročný obranca sedel na zadnom sedadle v čase, keď automobil narazil do svetelnej lampy.

Derby hrá druhú najvyššiu anglickú súťaž a do sezóny vstúpilo veľmi nepresvedčivo. Po ôsmich kolách má na svojom konte len osem bodov a krčí sa až na osemnástej priečke ligovej tabuľky. Aj preto sa hráči rozhodli stmeliť tím na bowlingu. Lenže plánovaný teambulding sa zvrhol a trojica hráčov si večierok pretiahla. Kým väčšina tímu dodržala kódex o životospráve a večierku, Mason Bennett a Tom Lawrence nasledovali svojho kapitána do ďalšieho podniku.

Ako to už býva, s alkoholom prichádza aj strata súdnosti a zodpovednosti. Celé trio skončilo napriek alkoholu v krvi za volantom a kým Bennett s Lawrencom skončili v rukách polície, kapitán nabúral a vážne si poranil koleno. "Kvôli nehode súvisiacej s alkoholom sme do konca sezóny prišli o kapitána. Je to hrozná správa pre tím, s Richardom som hovoril a je z toho sklamaný. Ako starší hráč sa za to cíti zodpovedný," vyjadril sa k výstrelku svojich zverencov manažér Phillip Cocu.

Prečítajte si aj

Fanúšikovia Liverpoolu tŕpnu: Gigantovi z Anfieldu hrozí vyradenie z pohára!

Trest ale neminie ani ďalších dvoch hriešnikov: "Zúčastnení hráči budú podrobení prísnemu internému vyšetrovaniu podľa kódexu správania a disciplinárnych postupov klubu. Vedia, že za svoje činy zaplatia vysokú cenu, ale tiež, že podporujeme ich návrat do tímu," potvrdilo vedenie klubu. Polícia v stredu oznámila predvolanie oboch obvinených mužov na miestny okresný súd, kde ich 15. októbra vypočujú. Možná výška trestov zatiaľ nie je známa.

Ako to už v dnešnej dobe býva, celé hýrenie futbalistov je zachytené na videu, v ktorom možno vidieť Bennetta zvracajúceho nad pisoárom, z ktorého si robia srandu jeho spoluhráči. Kompromitujúce video sa navyše objavilo aj na snapchate Toma Huddlestonea, ktorý bol zvolený za dočasného tímového kapitána a v bare ten večer zrejme nebol.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články