Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kliatba dresu číslo 9: Každý kto ho oblečie ...

MILÁNO - Seria A sa poriadne ani nezačala a zverenci Marca Giampaola už strácajú body. Milánsky klub má pomerne mladý tím a tak nečudo, že výsledky sú také. Hrôzostrašná štatistika bije do očí práve pri počte strelených góloch. Futbalisti AC Milána sa dokázali v 4 zápasoch presadiť len dvakrát, pričom jeden gól dali z penalty.
Zdroj: 32388
Zdieľajte:

Určite sa pýtate, čo sa stalo s TOP strelcom Krysztofom Piatekom. Poľský útočník prišiel do Milána minulý rok v zimnom prestupom období z klubu FC Janov. Vybral si dres s číslom 19 a takmer každý dotyk s loptou premenil na gól. V 21 zápasoch nastrieľal dovedna 11 gólov. Po prestupe Adrésa Silvu si poľský útočník vymenil dres číslo 19 za 9 s tým, že prekoná kliatbu tohto dresu.

Pozrite si aj

Šokujúce VIDEO z Česka: Opitý rozhodca sa neudržal na nohách!

Naposledy toto číslo na chrbte úspešne nosil legendárny taliansky útočník Filippo Inzaghi. Po ukončení jeho kariéry sa začali diať zaujímavé veci. Každí kto doposiaľ tento dres obliekol, tak sa mu prestalo dariť a klub musel pre zlé výkony opustiť. Príkladom toho sú hráči Alexandre Pato, Fernando Torres, Luiz Adriano, Gianluca Lapadula, André Silva a nakoniec argentínsky útočník Gonzalo Higuaín.

Pred začiatkom sezóny bývalý útočník AC Milána Filippo Inzaghi žartoval o drese s číslom 9. Povedal, že osobne príde odovzdať dres s jeho číslom poľskému útočníkovi Krysztofovi Piatekovi. Momentálne sú výkony útoku AC Milána strašne biedne, o čom svedčia najhoršie štatistiky v strelení gólov za posledných 10 rokov. Len čas ukáže, ktorý futbalista dokáže kliatbu spojenú s týmto dresom prelomiť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk/Peter Koropecký

Diskusia

Podobné články