Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Sám si o to koledoval? FOTO Takto zbitý fanúšik AS Trenčín provokoval priaznivcov Slovana!

ŽILINA - Dvojica chuligánov Slovana po šlágri belasých v Žiline proti Trenčínu napadla a na zemi dokopala fanúšika AS, ktorý navyše prišiel aj o klubový šál a rozhodol sa nenechať to len tak. Tomuto incidentu ale predchádzali ďalšie zaujímavé okolnosti, ktoré na násilný čin mohli mať vplyv.
Zdroj: 32373
Zdieľajte:

Ešte pred úvodným výkopom šlágra Pod Dubňom sa rodený Bratislavčan na sociálnej sieti zviditeľnil výrazným fandením AS Trenčín, keď belasých vo svojom príspevku s pamätným trenčianskym dresom označil ako "Hanbu Slovenska" a slovami "Dneska dáme neonacistom a belasej šľachte na papuľu..", začal ostrý komentár na adresu Slovana.

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO Fanúšikovia Slovana dokopali na zemi priaznivca AS Trenčín a ukradli mu klubový šál

Počas samotného duelu fanúšik AS zakričal "Kmotrík je váš pán", za čo ho bezpečnostné zložky chceli vyviesť zo štadiónu. To bola možno posledná kvapka pre chuligánov Slovana, ktorí mohli mať ďalšiu zámienku napadnúť priaznivca Trenčina. Ten podľa vlastných slov má k tomuto napadnutiu aj viacerých očitých svedkov, pri kopaní od násilníkov to schytal do hlavy a dvojica ho navyše olúpila o jeho šál. Za ten si ale fanúšik okamžite zariadil náhradu a vytešoval sa aj zo svojho podpísaného SNP dresu, ktorý mu po incidente prirástol k srdcu ešte viac.

Stále značne rozrušený fanúšik AS sa po návrate do svojho domova - Bratislavy, kde žije už 38 rokov, podelil na sociálnej sieti s ďalším príspevkom. V obšírnejšom príspevku sa opäť pustil do belasých fans a dal jasne najavo, že nikto a nič ho už nemôže zastrašiť. Na záver poďakoval všetkým podporovateľom aj trenčianskemu AS za telefonát.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Facebook - Branislav Ondrasik

Diskusia

Podobné články