Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nechutný záver kvalifikačného zápasu v Budapešti: Dvojica slovenských rozhodcov dostala nakladačku a utrpela zlomeniny

BUDAPEŠŤ - Nielen vypískanie slovenskej hymny maďarskými fanúšikmi, či neprimerané divadlo zo strany trénera Marca Rossiho, ale aj zbití rozhodcovia. Toto však sa stalo v kvalifikačnej konfrontácii Maďarska a Slovenska.
Zdroj: 31341
Zdieľajte:

Slovenskí rozhodcovia, ktorí pískajú Fortuna ligu, dostali poriadnu nakladačku cestou zo štadióna. Maďarskí fanúšikovia ich veru nešetrili. Ako uviedol jeden z nich, vracali sa na hotel, ktorý sa nachádza od štadióna cca 800 metrov.

Prečítajte si aj

VIDEO Martin Ševela po vyhadzove zo Slovana mieri na sever

Tesne pred hotelom sa na nich vyrojila skupinka priaznivcov domácej reprezentácie. Nasledovala naháňačka, po ktorej jedného arbitra zrazili k zemi a začali besnenie. Údery päsťami, kopance do celého tela. Výsledok? Zlomený nos, dve rebrá a dvojnásobná zlomenina ruky.

Prečítajte si aj

VIDEO Mladý hrdina o svojom góle pre otca, Mak reaguje na nešportové správanie Maďarov

Po vyšetreniach v hlavnom meste Maďarska absolvoval ďalšie, ale už na Slovensku, konkrétne v Banskej Bystrici. Predbežná doba rekonvalescencie znie dva mesiace. Jeho kolega taktiež skončil so zlomeninou nosa a pomliaždeninami rúk a nôh. Informácie prinieslo štvrtkové vydanie denníka Šport.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: denník Šport

Diskusia

Podobné články