Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Galis hovorí o prospešnom tlaku, Tittel vidí zmenu v strede poľa

BRATISLAVA - Zápas s Chorvátskom je veľký výkričník, vo večernom stretnutí preto musia slovenskí futbalisti predviesť úplne iný výkon a úplne iné nasadenie. Pred pondelkovým duelom s Maďarskom sa na tom zhodli bývalý reprezentačný tréner Dušan Galis a niekdajší kapitán národného tímu Dušan Tittel.
Zdroj: 24315
Zdieľajte:

"Som presvedčený, že chlapci nastúpia na zápas úplne inak ako proti Chorvátsku," uviedol pre TASR Galis, ktorý si myslí, že Slovákom v zápase s Chorvátmi uškodil optimizmus z absencie viacerých hráčov súpera. "Teraz to bude iné a moje skúsenosti z derby zápasov ma presviedčajú, že naši pristúpia k zápasu diametrálne odlišne. Pomôcť nám môže práve to, že sme pod tlakom," skonštatoval Galis, veriac, že slovenský tím má vyššiu kvalitu ako ten maďarský.

Prečítajte si aj

VIDEO Srbsko stratilo hviezdu z Realu Madrid

Napriek slabému výkonu proti Chorvátom si niekdajší reprezentačný útočník nemyslí, že tréner Pavel Hapal urobí radikálne zmeny v zostave: "Možno tam budú dve." Rovnaký názor má aj Tittel. "Hapal nemá veľký manévrovací priestor, otázne je možno zloženie stredovej formácie." Súhlasí, že Slováci musia hrať oveľa dôraznejšie a "byť ďaleko viac v hre". Ani jeden tímov sa zrejme nebude hnať bezhlavo dopredu a kľúčovú úlohu zohrajú obrany. "Nepadne veľa gólov," povedal Tittel.

Prečítajte si aj

Pred zápasom v Maďarsku: Hapal naznačil zmenu v zostave, Hamšík: Nezavrime si dvere...

Zdôraznil však, že je potrebné sa vyvarovať tomu, aby sme si skomplikovali zápas napríklad zbytočným vylúčením. Verí, že dobrá bilancia v zápasoch s Maďarskom sa potvrdí aj teraz.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články