Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Chorváti proti Slovákom bez hviezdneho hráča, najlepší hráč sveta je k dispozícii

ZÁHREB - Chorvátska futbalová reprezentácia pricestuje na Slovensko bez hviezdneho stredopoliara Ivana Rakitiča z FC Barcelona. Jeho miesto vo výbere trénera Zlatka Daliča zaujme Marko Rog. Chorváti odohrajú v piatok v Trnave kvalifikačný duel EURO 2020 a o ďalšie tri dni nastúpia v ďalšom súboji E-skupiny v Azerbajdžane.
Zdroj: 29452
Zdieľajte:

"Hovoril som s Rakitičom. Ešte nemá vyjasnenú situáciu v klube a v tomto momente nie je pripravený na reprezentačné zápasy. Nemohol by odovzdať maximum. Nemám čas sa tým teraz zaoberať podrobnejšie, dúfam, že sa to v blízkej budúcnosti všetko vyrieši. Nastal problém, treba ho vyriešiť. O Ivana sa však neobávam," citoval oficiálny web Chorvátskeho futbalového zväzu (HNS) Daliča z pondelňajšieho reprezentačného zrazu. "Je posledný deň dlhého prestupového obdobia, viacerí hráči nemajú vyriešenú budúcnosť. My sa musíme sústrediť na najbližšie zápasy. Musíme sa zomknúť," dodal 52-ročný kormidelník vicemajstrov sveta.

Prečítajte si aj

VIDEO Zranenie kolena prekazilo prestup do Juventusu

Zdravotné problémy na zraze hlásili Mateo Kovačič z londýnskej Chelsea, úplne v poriadku je úradujúci najlepší hráč sveta Luka Modrič z Realu Madrid. "Luka je náš kapitán, je tvorcom našej hry. Vždy odovzdá maximum v prospech mužstva. Očakávam, že v najbližších zápasoch zvíťazíme. Máme menšie problémy, ale som optimista a verím v hráčov, ktorí sú tu. Niet veľa času na tréning, ale pripravíme sa najlepšie ako bude možné. Potrebujeme dobré výsledky. Preto musíme byť koncentrovaní, kvalitní a mať vedomosti. Slováci sú šikovní, majú silný tím a v strede poľa hráčov ako Lobotka, Kucka a najmä Hamšík. Chcú loptu a chcú diktovať tempo. Duda je falošná deviatka a Mak je z ľavej strany tiež veľmi nebezpečný. Nemôžeme im dať čas ani priestor. Proti nám budú veľmi motivovaní a budú mať za sebou celý štadión. V Maďarsku sme boli lepší, spravili sme však chyby a doplatili sme na to. Toto sa na Slovensku nesmie opakovať," uzavrel.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články