Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Dunajská Streda rozstrieľala Slovan a pripravila mu prvú prehru v aktuálnom ročníku!

DUNAJSKÁ STREDA - Obhajca titulu ŠK Slovan Bratislava utrpel prvú prehru vo futbalovej Fortuna lige. V nedeľňajšom šlágri 7. kola prehral na pôde FC DAC 1904 Dunajská Streda vysoko 2:5 a je na druhom mieste tabuľky o tri body za vedúcou Žilinou. Domáci znížili odstup na Slovan na tri body.
Zdroj: 30143
Zdieľajte:

FC DAC 1904 Dunajská Streda - ŠK Slovan Bratislava 5:2 (2:1)

Góly: 52. a 75. Ramírez, 36. Davis (z 11 m), 45.+2 K. Vida, 68. A. Fábry - 11. Šporar (z 11 m), 55. Abena. Rozhodovali: Sedlák – Hancko, Benko, ŽK: 56. Koštrna, 86. Oravec - 41. Suchockyj, 47. Abena, 83. Ljubičič, ČK: 35. De Kamps (Slovan), 11.679 divákov

DAC: Jedlička – Koštrna, Beskorovajnyj, Kružliak, Davis – A. Fábry (87. Divkovič), M. Vida, Oravec – Blackman (90. Taiwo), Ramirez, K. Vida (90. Veselovský).

Slovan: Greif - Apau, Abena, Božikov, Suchockyj - Ljubičič, De Kamps – Dražič (69. Daniel), Villar, Moha – Šporar (80. Strelec).

Prečítajte si aj

VIDEO Konflikt Maného so Salahom!

Obe mužstvá sa pustili do seba už od úvodu. Vážna šanca prišla na strane hostí, Villarova strela z hranice pokutového územia však skončila vedľa. V 17. minúte bol hosťujúci Moha faulovaný v pokutovom území a nariadenú penaltu Šporar premenil – 0:1. V 24. minúte po centri hlavičkoval na bránu K. Vida, ale Greif bol na mieste. V 31. minúte sa k priamemu kopu z 25 metrov dostali domáci, ale Fábry zo sľubnej pozície namieril vedľa. Prvá polhodina priniesla viac bojovnosti. V 35. minúte De Kamps stiahol K. Vidu v gólovej šanci v pokutovom území, za čo hráč Slovana videl červenú kartu. Nariadený pokutový kop Davis premenil na 1:1. V 40. minúte po prihrávke K. Vidu sa snažil z prvej zakončiť Ramirez, strela však bola zblokovaná. V nadstavenom čase prvého polčasu išli domáci do vedenia, keď Blackmanovu prihrávku z pravej strany poslal do siete K. Vida.

Prečítajte si aj

VIDEO Škrtel si ligu majstrov nezahrá: Skončil v klube Atalanta Bergamo

Druhý polčas začali obe mužstvá aktívne. V 49. minúte Mohovu strelu z päťky reflexne vyrazil Jedlička, o minútu neskôr Villarovu strelu Jedlička pokryl. V 52. minúte DAC zvýšil svoje vedenie, keď sa po Davisovom centri hlavou presadil Ramirez. O 3 minúty neskôr po Villarovom rohovom kope Abena hlavou poslal loptu do siete na 3:2. V 60. minúte z hranice pokutového územia vyskúšal strelu K. Vida, ale Greif bol na mieste. V 68. minúte domáci opäť zvýšili svoje vedenie. Po Ramirezovej prihrávke Fábry z prvej poslal loptu do siete na 4:2. Na druhej strane po Šporarovej prihrávke Danielovu strelu zblízka vyrazil Jedlička. V 75. minúte DAC pridal piaty gól. Ramirez ušiel na ľavej strane a z ostrého uhla poslal loptu do siete. V 82. minúte Daniel získal loptu od Davisa pred pokutovým územím, obišiel aj Jedličku, ale domáci brankár sa stihol vrátiť do prázdnej bránky a Danielovu šancu zneškodnil. V 87. minúte po priamom kope ešte pohrozil hlavou Ljubičič, lopta však letela nad.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články