Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

"Všetko si musíme rozanalyzovať" vyjadril sa po prehre Ancelotti

Futbalistom Realu Madrid nevyšiel vstup do novej sezóny španielskej Primera Division práve najlepšie. Po troch kolách majú bilanciu jedno víťazstvo - dve prehry a s tromi bodmi priebežne figurujú až na 12. mieste. V sobotu nestačili ani na mestského rivala a úradujúceho šampióna Atletico Madrid, ktorému podľahli 1:2.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Lepšie vstúpilo do zápasu Atletico, ktoré poslal v 10. minúte do vedenia Tiago. V 26. minúte však z jedenástky vyrovnal Cristiano Ronaldo, ktorý sa vrátil do zostavy "bieleho baletu" po bližšie nešpecifikovanom zranení. Real mal v prvom polčase jasnú prevahu, nedokázal ju však pretaviť do vedúceho gólu. Naopak, po prestávke šokoval tribúny San Bernabeu Ardan Turan, ktorý v 76. minúte zariadil triumf majstra v pomere 2:1. Nespokojnosť dali po záverečnom hvizde najavo aj fanúšikovia, ktorí domácich hráčov vypískali.

"Hrali sme ako tím. Všetci sme do toho dali sto percent a dopadlo to naozaj skvelo. Určite nie je jednoduché vyhrať na tomto mieste, víťazstvo je však výsledkom našej sily," uviedol autor prvého gólu Tiago pre španielsku televíziu Canal Plus.

Hráči ako aj realizačný tím "bieleho baletu" sa zhodli, že po nevydarenom vstupe do sezóny sa musia vzchopiť a nabrať nové sily. Už v utorok ich totiž čaká skupinový duel Ligy majstrov proti FC Bazilej a Madridčania nechcú na ceste za obhajobou triumfu zbytočne zakopnúť. "Musíme sa spamätať, bojovať a pripraviť na nasledujúci zápas. Je náročné niečo vysvetľovať bezprostredne po zápase," skonštatoval obranca Pepe. Podobne reagoval aj tréner Carlo Ancelotti. "Všetko si musíme v najbližších dňoch rozanalyzovať a rýchlo opraviť. Prvý polčas bol z našej strany dobrý, druhý už nie," uviedol na tlačovej konferencii hlavný kormidelník. "Neboli sme schopní pokračovať v dobrých výkonoch z prvej polovice až do konca duelu. Každému je jasné, že štart novej sezóny nám nevyšiel. Našťastie sme len na začiatku a som si istý, že všetko ešte môžeme napraviť. Musíme však reagovať rýchlo, v utorok nás čaká dôležitý zápas."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články