Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Slovenský talentovaný brankár opúšťa Lille, našiel si nové pôsobisko

LILLE - Kariéra slovenského futbalového brankára Adama Jakubecha bude pokračovať v najvyššej belgickej súťaži. Jeho zamestnávateľ OSC Lille ho poslal na ročné hosťovanie do klubu K.V. Kortrijk. Dohoda zahrňuje aj opciu na trvalý prestup po konca sezóny.
Zdroj: 29566
Zdieľajte:

Podľa oficiálnej webstránky aktuálne šiesteho tímu Jupiler League absolvoval Jakubech v pondelok popoludní v novom mužstve lekárske testy a v utorok sa mal predstaviť na prvom tréningu. Bývalý brankár Tatrana Prešov či Spartaka Trnava bude v Kortrijku nosiť dres s číslom 21.

Prečítajte si aj

VIDEO Bývala opora slovenskej reprezentácie neváhala: Mám sa ničiť v 37 rokoch?

Jakubech po zisku majstrovského titulu s Trnavou prestúpil v lete 2017 do francúzskeho Lille. Tam sa však popri Mikeovi Maignanovi nedokázal presadiť a zápasy sledoval len z lavičky náhradníkov. Za prvý tím OSC neodohral ani jeden zápas, šancu chytať dostával len v rezervnom mužstve.

Prečítajte si aj

Chorváti prídu na Slovensko v najsilnejšom zložení, nechýba ani víťaz Zlatej lopty

Kortrijk v minulej sezóne v Jupiler League neúspešne bojoval v play off o postup do Európskej ligy UEFA, v semifinále vyraďovačky vypadol so Charleroi. V novom ročníku mu po úvodných štyroch ligových kolách patrí šiesta priečka so ziskom siedmich bodov a skóre 9:6.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články