Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ludogorec má pred súbojom s Liverpoolom problémy s brankármi

Bulharský nováčik vo futbalovej Lige majstrov 2014/2015 Ludogorec Razgrad má pred svojím úvodným vystúpením v B-skupine nečakané problémy s brankármi.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Na štvrtkovom tréningu sa zranil gólman Ivan Čvorovič, ktorý si poškodil ramenný kĺb a čaká ho operácia.

Ludogorec sa predstaví v utorok na ihrisku anglického vicemajstra FC Liverpool. Hrať nemôže prvý brankár Vladislav Stojanov, ktorý v barážovom zápase o postup do skupinovej fázy LM videl červenú kartu a musí nútene stáť. Stojanova vylúčili v samom závere predĺženia duelu proti rumunskej Steaua Bukurešť. Keďže bulharský tím už nemal k dispozícii žiadne striedania, v následnom penaltovom rozstrele sa do brány postavil obranca Cosmin Moti. Ten senzačne zlikvidoval dva pokusy rumunského súpera a napokon vychytal Razgradu historický postup.

"Zranenie Čvoroviča je vážne, čaká ho operácia. Je to nepríjemná správa, najmä v súvislosti so zápasom v Liverpoole," uviedol po piatkovej výhre 2:1 nad Botevom Plovdiv tréner Ludogorca Georgi Dermendžiev. Ten sa tak v utorok bude musieť spoľahnúť na náhradníka Georgiho Argilaškiho, ktorý je síce v tíme už dve sezóny, ale v domácej súťaži ešte neodchytal ani jeden zápas. "Georgi je kvalitný brankár. Verím, že sa nezľakne šance a podrží nás," dodal Dermendžiev.
Súboj FC Liverpool - Ludogorec Razgrad je na programe v utorok 16. septembra o 20.45 SELČ.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články