Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO "Belasí" majú veľký problém

BRATISLAVA - Napätie vo futbalovom Slovane rastie. Trvá už vyše týždňa a zdá sa, že ešte tak skoro nepominie.
Zdroj: 32056
Zdieľajte:

Slovan odohral v stredu večer zápas 2. predkola Európskej ligy proti kosovskému Feronikeli. Duel horko - ťažko vyhral 2:1. Mužstvo koučoval Ján Kozák mladší, ktorý musel nahradiť Vladimira Radenkoviča. Ten nemohol byť na lavičke kvôli sporom medzi Srbskom a Kosovom. Dnes je však isté, že 41-ročný už viac nepovedie "belasých".

Prečítajte si aj

Na snímke šéf ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík ml. a vpravo futbalista ŠK Slovan Bratislava Joeri De Kamps.VIDEO Slovan v Európskej lige s ďalším trénerom a bez dvoch hráčov, Radenkovič poslúchol srbskú vládu

Rozhodol sa odísť z klubu spoločne s kondičným trénerom Srdjanom Zirojevičom. Dôvody nie sú známe. Vedenie aktuálneho majstra stále hľadá náhradu za Martina Ševelu. Stredajší súboj sledoval generálny manažér Ivan Kmotrík mladší v prítomnosti bývalého kouča Slovana Vladimíra Weissa, ktorý trénoval v ročníku 2011 - 2012. Klub však doteraz oficiálne neoznámil meno nového muža na lavičke. V 2. kole Fortuna ligy v domácom zápase proti Michalovciam tak ostáva v pozícii trénera Ján Kozák mladší.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: skslovan.com

Diskusia

Podobné články