Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Koniec so Žitným ostrovom: Slovenský reprezentant prezradil meno nového klubu

DUNAJSKÁ STREDA - Slovenský reprezentačný obranca odchádza z Dunajskej Stredy.
Zdroj: 25909
Zdieľajte:

Ľubomír Šatka po takmer dva a pol roku odchádza z Dunajskej Stredy. Mladý reprezentant Slovenska prišiel na Žitný ostrov na jar v roku 2017 z anglického Newcastle United na polročné hosťovanie. To sa následne zmenilo na trvalý prestup. Svoje futbalové umenie bude pilovať v novom prostredí.

Prečítajte si aj

VIDEO Miroslav Stoch prestúpil zo Slavie do staronového klubu!

Na zmluve sa dohodol s poľským účastníkom Ekstraklasy Lech Poznaň. „Som rád, že ma oslovil taký veľký klub. Do Lechu však pôjdem až po Európskej lige, takže momentálne som plne koncentrovaný na to, aby sme oslávili postup do 2. predkola. Samozrejme, odchádzať sa mi bude nesmierne ťažko. Strávil som tu dva a pol roka, okolo klubu je výborná atmosféra a mám tu veľa kamarátov. Ďakujem všetkým za pomoc, pôsobiť v DAC bola radosť a odchod bude pre mňa určite veľmi náročný,“ uviedol pre oficiálnu stránku DAC-u Šatka.

Prečítajte si aj

VIDEO Andraž Šporar spečatil svoju budúcnosť!

Kontrakt znie na štyri roky. Poznaň je sedemnásobným majstrom Poľska. Ľubomír Šatka sa v októbri 2018 zaradil medzi sexteto "hriešnikov", ktorí svojim nočným výjazdom počas reprezentačných povinností sklamali trénera Jána Kozáka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: fcdac.sk

Diskusia

Podobné články