Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

EL: Slovan zverejnil ceny vstupeniek na domáce zápasy

Slovenský futbalový majster Slovan Bratislava zverejnil ceny vstupeniek v predpredaji na domáce zápasy v Európskej lige UEFA 2014/2015 v I-skupine proti SSC Neapol, Sparte Praha a Young Boys Bern.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Predpredaj bude prebiehať v niekoľkých fázach, najskôr budú k dispozícii balíčky vstupeniek a v prípade ich nevypredania, bude spustený predaj vstupeniek aj samostatne.

Balíček obsahuje vstupenky na všetky tri domáce zápasy a v porovnaní s jednotlivými vstupenkami je cenovo zvýhodnený pre lístky III. a II. kategórie, balíček I. kategórie je zasa zvýhodnený špeciálnym suvenírom ŠK Slovan.

Najlacnejší je balíček vstupeniek III. kategórie v oblúkoch za bránami v cene 50 eur (pre permanentkárov 40 eur). Jednotlivé vstupenky, ak zostanú, následne pôjdu do predaja v cene 20 eur na každého súpera. Vstupenky II. kategórie na pozdĺžne tribúny sa v balíčku budú predávať za 75 eur (pre permanentkárov za 60 eur), jednotlivo po 30 eur. Na kryté tribúny budú vstupenky I. kategórie v balíčku za 150 eur (so suvenírom), pre permanentkárov za 120 eur, jednotlivo potom po 50 eur. Balíček Bussines stojí 300 eur, pre permanentkárov 240, jednotlivo po 130 eur.

Ceny znamenajú, že zľavy pre majiteľov permanentných vstupeniek sú vo výške minimálne 20 percent z bežnej ceny balíčka a platia na konkrétne miesta permanentkárov. Zľavu si môže permanentkár uplatniť pri zakúpení balíčka (nie na jednotlivé vstupenky).

Majitelia permanentných vstupeniek na sezónu 2014/2015 majú garantované predkupné právo na svoje miesto (niektoré miesta musel klub z dôvodu požiadaviek UEFA vyblokovať a klub nahradil tieto miesta majiteľom v rovnakej kategórii náhradnými miestami s rovnakým komfortom). Majitelia permanentných vstupeniek dostanú na svoj mail rezervačný kód, prostredníctvom ktorého si môžu zakúpiť ich garantované miesta počas I. fázy predpredaja a to na pokladni č. 1 štadióna Pasienky (od Polusu) alebo prostredníctvom on-line systému (HomeTicket). Na pokladni sa stačí sa preukázať rezervačným kódom alebo permanentnou vstupenkou. Pri nákupe cez on-line systém je nutné použiť rezervačný kód.

I. fáza (predpredaj iba balíčkov):
17.9. – 28.9.
- Na pokladniach ŠK Slovan (štadión Pasienky, od OC Polus), každý pracovný deň v časoch od 12.00 – 19.00. V dni pracovného voľna (sobota, nedeľa) od 10.00 do 16.00. Predaj na pokladniach štadióna spustený 17.9. o 12.00.
- On-line cez internet prostredníctvom Ticketportalu – HomeTicket. Predaj spustený 17. septembra v obedňajších hodinách. (vstupenky sa nedajú rezervovať a ani zakúpiť na pobočkách Ticketportalu).

II. fáza (predpredaj balíkov a samostatných vstupeniek na zápas s Neapolom)
29.9. – 1.10.
- Na pokladniach ŠK Slovan (štadión Pasienky, od OC Polus), každý pracovný deň v časoch od 12.00 do 19.00.
- On-line cez internet prostredníctvom Ticketportalu – HomeTicket. (vstupenky sa nedajú rezervovať a ani zakúpiť na pobočkách Ticketportalu)

III. fáza (predpredaj samostatných vstupeniek na zápas so Spartou a Y.B.Bern)
V prípade nevypredania balíčkov, budú samostatné vstupenky na domáce zápasy so Spartou a Y.B.Bern v predaji od 7.10.2014, bližšie informácie klub zverejní neskôr.

HomeTicket
Fanúšik si prostredníctvom on-line systému vyberie počet, konkrétne miesta a následne zrealizuje nákup vstupenky. Následne obdrží grafický podklad k vstupenke v pdf súbore, ktorý si vytlačí. Vytlačená vstupenka (HomeTicket) mu bude slúžiť ako vstupenka na zápas. Dôležitou súčasťou vstupenky je ochranný a bezpečnostný prvok – čiarový kód, na základe ktorého čítačka turniketového systému povolí alebo zamietne prístup fanúšika na štadión.

Špeciálny suvenír k balíčku I.kategórie
Každý fanúšik, ktorý si zakúpi balíček I.kategórie získa špeciálny suvenír ŠK Slovan. O spôsobe distribúcie suveníru bude klub informovať neskôr.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články