Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Trnavský Spartak má nového majiteľa: Komu predal klub Vladimír Poór?

TRNAVA - Už s nimi nemá nič spoločné. Dlhoročný majiteľ klubu FC Spartak Trnava definitívne pustil z rúk trnavský futbal.
Zdroj: 30174
Zdieľajte:

Novým vlastníkom Spartaka Trnava sa stala spoločnosť Cinemax. Všetky náležitosti sa bez problémov uzavreli v piatok dopoludnia. "Dnes sa stalo to, čo som povedal a sľúbil, aby to odišlo do slovenských rúk, ktoré sa budú o futbal v Trnave starať. Podpísali sme transakčné listiny o prevzatí všetkých akcií Spartaka Trnava," uviedol na pôde City aréna už bývalý majiteľ "bílych andelov" Vladimír Poór.

Prečítajte si aj

VIDEO Osem rokov na Zemplíne stačilo, mladý útočník mení dres v rámci Fortuna ligy

Poór stál na čele klubu dlhých dvadsaťpäť rokov. Ako sám naznačil, prišiel čas na zmenu a bolo potrebné, aby sa k futbalu dostali nové tváre, resp. mladí ľudia. Zároveň dodal, že futbal v Trnave by nezveril len tak "hocikomu" a nebude sa zaujímať o dianie v tábore čierno-červených ani z úzadia.

Pozrite si aj

VIDEO Diego Costa sa blázni v Brazílii

Trnava zverejnila komuniké, kde je opis toho, ako prebehol prevod vlastníckych práv. V blízkej budúcnosti noví predstavitelia predstavia budúcnosť trnavského futbalu. "Vzájomné rokovania o prevode 100 % akcií FC Spartak, a.s. medzi predávajúcim City Arena, a.s. patriacej do skupiny p. Vladimíra Poóra a kupujúcimi, spoločnosťami patriacimi slovenskej rodine Drobných boli ukončené dohodou a podpisom transakčných dokumentov dňa 14. júna 2019 vo VIP priestoroch multifunkčného komplexu 'CITY ARENA - Štadión Antona Malatinského' v Trnave. Týmto aktom futbalový klub FC Spartak Trnava prevzali noví majitelia. Pozitívne vyznieva fakt, že táto bašta slovenského futbalu ostáva v slovenských rukách. Predávajúci spoločne s kupujúcimi v tomto kroku vidia perspektívu ďalšieho úspešného pôsobenia tohto klubu s bohatou históriou slovenských a európskych futbalových súťaži. O stratégii FC Spartak Trnava bude vedenie klubu informovať najbližších dňoch."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: pluska.sk

Diskusia

Podobné články