Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kopúnek si našiel nové pôsobisko v maďarskej lige

Slovenský futbalista Kamil Kopúnek sa dohodol na spolupráci s FC Haladás Szombathely. Informuje o tom stredajšie vydanie denníka Šport.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Pre 30-ročného stredopoliara je maďarský klub po Spartaku Trnava, Saturne Moskovská oblasť, AS Bari, Slovane Bratislava a Ravane Baku šiestym pôsobiskom. S Ravanom mal podpísanú dvojročnú zmluvu. "V lige sme skončili na vypadávajúcom mieste, čo nemal byť problém, lebo súťaž sa mala rozširovať. V klube sme sa aj po skončení sezóny lúčili tak, že ostávame medzi elitou. Iba že v Azerbajdžane nie je nič isté, liga sa napokon nerozširovala, takže Ravan padol do druhej. Legionári v klube, vrátane mňa, mali v zmluve klauzulu, že v prípade zostupu môžu odísť. Bola to zaujímavá skúsenosť, teraz ma čaká ďalšia - vďaka spolupráci s Róbertom Violom, Rudolfom Pavlíkom a talianskym manažérom Carlom Caruccim," cituje Šport Kopúnka, ktorý v novom pôsobisku bude nosiť dres s číslom 41.

Slovenský futbalista je v tíme jedným z dvoch legionárov. Ďalším je Tomasso Rocchi, piaty najlepší strelec Lazia Rím v histórii.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články