Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

SÚŤAŽ o limitovanú edíciu plechoviek so Salahom a Messim: Vyhraj unikátnu mikinu Ligy majstrov a ďalšie skvelé ceny!

BRATISLAVA - Zapoj sa aj TY do našej súťaže a uži si finále Ligy majstrov naplno s futbalovou limitkou od Pepsi a oficiálnym merchom UEFA Champions League!
Zdroj: 31846
Zdieľajte:

Finále najprestížnejšej futbalovej súťaže je za rohom. Uži si športový sviatok naplno a zapoj sa do našej súťaže o limitovanú edíciu plechoviek Pepsi so Salahom a Messim a o oficiálny merch Ligy majstrov UEFA. Stačí, ak odpovieť na jednoduchú súťažnú otázku a okrem štýlových plechoviek môžeš získať napríklad unikátny batoh, mikinu, tričko i pero s logom Pepsi a Ligy majstrov.

Súťažná otázka: Ktorý hudobný interpret zaháji pod hlavičkou Pepsi otvárací ceremoniál finále Ligy majstrov UEFA 2018/2019 v Madride?

a) Dua Lipa

b) Imagine Dragons

c) Maroon 5

Svoju odpoveď pridaj ako komentár k tomuto príspevku na Facebooku!

Pravidlá súťaže:

  1. Každý súťažiaci sa môže do súťaže zapojiť maximálne raz, a to prostredníctvom pridania odpovede na súťažnú otázku do komentára k súťažnému príspevku vo Facebook skupine Futbalovysvet.sk https://www.facebook.com/futbalovysvetofficial/photos/a.822060144513434/2423997244319708/?type=3&theater
  1. Trvanie súťaže: súťaž začína v momente publikovania súťažného príspevku vo Facebook skupine Futbalovysvet.sk. Súťaž končí úvodným výkopom finálového zápasu Ligy majstrov, t.j. v sobotu 1.júna 2019 o 21:00 hod.
  1. Po skončení súťaže vyžrebujeme zo všetkých správnych odpovedí dvoch výhercov – každý z nich vyhrá unikátny výherný balíček .
  1. Ceny – každý výherný balíček obsahuje nasledujúce položky :
    • Mikina ALEBO batoh UEFA Champions League
    • Tričko UEFA Champions League
    • Pero UEFA Champions League
    • 4 x limitovaná edícia plechoviek Pepsi s Messim alebo so Salahom
  1. Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať na Facebooku prostredníctvom súkromnej správy. Súťažiaci berú na vedomie, že v prípade výhry bude pre zaslanie cien nutné poskytnúť osobné údaje v rozsahu: meno, priezvisko a adresa bydliska pre doručenie cien.
Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Pepsi

Diskusia

Podobné články