Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hamšík sa hnevá na médiá: Zle si preložili veci!

ŠANGHAJ - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík priznal, že sa mu v čínskom tíme Ta-lien I-fang na ihrisku ťažko komunikuje so spoluhráčmi, odmietol však, že by bol vo svojom novom klube nespokojný.
Zdroj: 30516
Zdieľajte:

Viaceré talianske médiá rozhovor prebrali a vyvodili z neho, že bývalý kapitán SSC Neapol je v Číne nespokojný. Hamšík sa rozhodol uviesť veci na správnu mieru.

Prečítajte si aj

V Barcelone zatkli šesť fanúšikov Liverpoolu, ktorí zranili policajtov

"Niektoré talianske médiá si zle preložili veci. Uviedol som, že komunikácia je ťažká. Avšak musím dementovať niektoré tvrdenia, ktoré sa objavili v médiách. Nič také som nepovedal, že to tu neviem vydržať a že som nespokojný v klube Ta-lien. Žiadne také vety neodzneli z mojich úst," povedal slovenský reprezentant na svojej webovej stránke.

Prečítajte si aj

Česko sa topí v slzách: Zahynul reprezentant!

Osemnásobný najlepší futbalista SR prestúpil do Číny po takmer 12-ročnom pôsobení v SSC Neapol. Doteraz nastúpil v drese svojho nového klubu šesťkrát, na prvý gól či asistenciu zatiaľ čaká. "Často by som chcel spoluhráčom na ihrisku niečo povedať, no nemôžem, keďže nerozprávam ich jazykom. Používam iba rôzne gestá," nechal sa počuť Hamšík v rozhovore pre CCTV, ktorý prebrala agentúra AFP a následne aj ďalšie európske médiá. "So svojimi výkonmi nie som úplne spokojný. Vždy som sa snažil tímu pomôcť, teraz som však v novej situácii. Medzi futbalom v Európe a v Číne sú veľké rozdiely, ale verím, že to prekonám a prispôsobím sa. Urobím pre to všetko," vyhlásil Hamšík, ktorého v čínskej Super League prekvapilo množstvo faulov a časté diskutovanie hráčov s rozhodcami.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk

Diskusia

Podobné články