Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kvalifikáciu na EURO 2016 bude exkluzívne vysielať Sport1 a Sport2 HD

Už ochvíľu sa rozpútajú kvalifikačné boje o postup na EURO 2016 konané vo Francúzsku a slovenského a českého diváka zaujíma hlavne fakt, kde si bude môcť pozrieť stretnutia svojej reprezentácie. Práva na tieto zápasy získala stanica Sport1 a Sport2 HD. Viac zaujímavých informácií aj o zmene kvalifikačného cyklu sa dozviete v nasledujúcich riadkoch.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Európska futbalová únia (UEFA) pre začínajúcu kvalifikáciu o postup na majstrovstvá Európy 2016 kompletne zmenila harmonogram zápasov. Pre televíznych divákov to bude znamenať ešte viac zaujímavých zápasov najlepších európskych reprezentačných tímov. Hrať sa bude v desiatich hracích kolách. Stanice Sport1 a Sport2 HD majú exkluzívne práva na vysielanie celej kvalifikácie UEFA Euro 2016 (zápasy slovenského a českého tímu bude vysielať zo záznamu). Televízna stanica chystá tiež i špeciálnu webovú stránku, interaktívne súťaže a detailné spravodajstvo z celej kvalifikácie.

Kvalifikačné týždne plné skvelého futbalu

Kým v minulosti boli hracími dňami utorok a piatok, v novom systéme dostanú fanúšikovia tzv. „týždne futbalu“. Futbaloví nadšenci tak môžu sledovať dva až štyri zápasy denne až šesť dní v kuse, čo prináša divákovi možnosť sledovať na Sport1 a Sport2 HD viac zápasov ako v minulých ročníkoch. Vysielacie časy budú vždy o 18:00 hod a 20:45 hod.

Sport1 a Sport2 HD sa chystajú vysielať viac ako 100 zápasov rozložených počas celého kvalifikačného cyklu. Futbaloví fanúšikovia tak dostanú naservírované zápasy na oboch programoch a je na nich, ktoré si vyberú. Výnimku tvoria duely slovenskej a českej reprezentácie, ktoré budú vysielané zo záznamu.

“Sme radi, že môžeme nášmu športovému divákovi dopriať skvelé futbalové zážitky, naviac v tak dlhom časovom horizonte. Okrem samotných prenosov pripravujeme i detailné spravodajstvo, súťaže a informácie zo zákulisí,“ vyjadril sa Evžen Chlanda, Country Manager AMC Networks International, ktoré prevádzkuje kanály Sport1 a Sport2 HD.

Kvalifikácia – šanca na reparát, ale i definitívny prienik mladých dravcov

Nový kvalifikačný cyklus je pre viaceré tímy možnosťou rehabilitovať sa za sklamanie na nedávnych majstrovstvách sveta vo futbale (Španielsko, Anglicko, Taliansko, Portugalsko, Chorvátsko), pre iné možnosť na návrat medzi európsku elitu (Srbsko, Rumunsko, Turecko), pre šťuky MS v Brazílii možnosť definitívne potvrdiť prienik medzi európsku elitu (Belgicko, Švajčiarsko). Opäť sa môžeme tešiť na veľké hviezdy, akými sú držiteľ Zlatej lopty pre najlepšieho futbalistu planéty, Cristiano Ronaldo. Svoje umenie ukážu i kanonieri Zlatan Ibrahimovič, Robin Van Persie, Wayne Rooney, ale napríklad i rýchlik z Walesu, Gareth Bale. Netreba ale zabúdať ani na vychádzajúce hviezdy, akými sú Švajčiar Granit Xhaka, belgický brankár Thibaut Courtois, nemecký ofenzívny záložník Mario Götze, či možný nástupca G. Balea, Angličan Eric Dier.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Vladimír Trávniček

Diskusia

Podobné články