Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Oko diváka nebolo nadšené, ale tešilo sa

MICHALOVCE - Doma si napravili chuť. Futbalisti Michaloviec odčinili prehru spred dvoch týždňov v Žiline a opäť Seredi nedovolili skórovať.
Zdroj: 31390
Zdieľajte:

Na domácich hráčoch bolo v prvých pätnástich minútach badať následky prehry spod Dubňa. Odskakovali im lopty, ich hru zdobilo množstvo nepresností. Všetko sa to zlomilo prvým Žofčákovým gólom. "Mali sme ako keby ťažšie nohy, ale postupne sme sa dostali do tempa. Boli sme lepší v držaní lopty. Vyrobili sme si gólové šance, z ktorých sme strelili dva góly," povedal spokojný Jakub Grič, ktorý sa predstavil v obrane po boku Llazarosa Rotu. "Vyhrali sme, ale pre oko diváka to nebol práve najlepší futbal. Na druhej strane sme skórovali po pekných akciách, a toto sa už mohlo ľuďom páčiť," pokračoval. Východniari to na nováčika v aktuálnom ročníku vedia.

Pozrite si aj

VIDEO Iwobi zabrnkal na nervy vlastným fanúšikom

Práve s týmto protivníkom otvárali jarnú edíciu v polovici februára a tešili sa z tesnej výhry 1:0, keď tri body pre Zemplín zariadil z penalty kapitán Igor Žofčák. 36-ročný harcovník aj teraz mal prsty v otváracom góle a poistku v závere prvého polčasu pridal Ukrajinec Zacharkiv. "Možno keby sme hrali so Sereďou ešte tretí zápas, skončil by 3:0," usmial sa sympatický stredopoliar. Michalovce tak opäť potešili domáce publikum a zabudli na prehru zo Žiliny. "Našim cieľom je vyhrávať a tešiť sa z toho," doplnil na záver Jakub Grič, ktorý sa ponáhľal oslavovať triumf za spoluhráčmi do šatne.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články