Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Čaputová, Harabin či Šefčovič: Tipuj NAŽIVO prezidentské voľby aj po otvorení volebných miestností!

BRATISLAVA - Už len posledné okamihy nás delia od otvorenia volebných miestností. Už v sobotu si totiž budeme voliť novú hlavu štátu!
Zdroj: 31284
Zdieľajte:

Aké šance na prezidenta Slovenskej republiky majú jednotliví kandidáti? A ako to tesne pred vypuknutím vidia tipéri či bookmakeri? Tipuj počas volieb a po ich skončení v live stávkach!

PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2019

Trend posledných týždňov je jasný. „Najväčší nárast stávok sme zaznamenali na pani Čaputovú. Určite tomu vo veľkej miere prispel Robert Mistrík, ktorý sa vzdal kandidatúry v jej prospech, čo možno mnohí nepredpokladali. Razom sa tak stala favoritkou na celkový triumf v boji o prezidentské kreslo,“ opisuje bookmaker Tipsportu Pavol Boško.

Kurz na Zuzanu Čaputovú začínal na hodnote 15:1. Začiatkom februára ste si mohli na jej úspech tipnúť pri kurze 6,5:1. V súčasnosti sa hodnota na jej víťazstvo pohybuje na čísle 1,23:1.

Pár dní pred prvým kolom prezidentských volieb je podľa komunity favoritom na víťazstvo Štefan Harabin. „Hoci Harabin v predvolebných prieskumoch postupne zaostával, množstvo tipérov verí, že sa odohrá podobné prekvapenie, ako pri víťazstve Donalda Trumpa v USA. Takéto prekvapenie by im mohlo priniesť zaujímavé výhry a tie, samozrejme, lákajú. Je však nutné poznamenať, že tretina stávok prišla na pána Harabina v čase, keď bol naňho relatívne vysoký kurz,“ vysvetľuje bookmaker.

Vedeli ste, že počiatočný kurz na triumf Štefana Harabina bol až 100:1? Tipér, ktorý si vtedy stavil za 20 EUR, môže v prípade jeho celkového víťazstva zinkasovať až 2 000 EUR!

Ako sú na tom ďalší kandidáti? Maroš Šefčovič zaostáva, no druhé kolo pre neho nie je stratené. „Maroš Šefčovič je podľa kurzov miernym favoritom bookmakerov, no hlas tipérov a teda potencionálnych voličov, hovorí jasne v prospech Harabina. Bude teda zaujímavé sledovať, ako dopadne tento mikrosúboj. Názor tipérov má v každom prípade vysokú výpovednú hodnotu, nakoľko chcú vyhrať a spravidla volia tých kandidátov, na ktorých stavili svoje peniaze,“ uzatvára Pavol Boško.

Zaujímavým priebehom prešli kurzy na Maroša Šefčoviča. Začínal na hladine 15:1. V úvodných februárových dňoch klesol na hodnotu 1,97:1 a momentálne je kurz na úrovni 6,75:1.

Tipovanie na prezidentské voľby v Tipsporte sa otvorením volebných miestností nekončí. Na kandidátov budete môcť uzatvárať aj live stávky počas sčítavania hlasov a komunikovať s ostatnými v rámci najväčšej tipérskej komunity!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články