Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Bayern verzus Liverpool: Ako dopadne ostro sledovaný šláger Ligy majstrov?

MNÍCHOV - Bezgólovou remízou skončil úvodný osemfinálový duel Ligy majstrov medzi Liverpoolom a Bayernom. Stretnutie na Anfield Road ponúklo fanúšikom úpornú bitku, v ktorej išlo predovšetkým o bezchybný defenzívny výkon. To sa nakoniec obom súperom podarilo.
Zdroj: 31266
Zdieľajte:

Ako bude vyzerať zápas v Bavorsku? Tipnite si a priebeh duelu kontrolujte v live stávkach!

Podľa najväčšej tipérskej komunity budú v tomto zápase spokojnejší domáci. A myslí si to aj prokop37, ktorý očakáva postup Mníchovčanov v kurze 2,11. „Bayern našiel svoju formu a opäť vyhráva. Lewandowski dáva gól za gólom. Tím šliape ako hodinky a tým pádom je na tom dobre aj morálka. To Reds sa už nedarí toľko, ako pred niekoľkými týždňami a mesiacmi. Často majú problém so strelením gólu. V lige stratili pohodlný náskok, Salah si nerozumie s loptou a nestrieľa mu to. Z Liverpoolu vyprchala pohoda. Díval som sa na zápas s Evertonom a musím povedať, že sa na to nedalo pozerať. Absolútne verím Bayernu, na ktorého strane je forma aj psychika,“ uvádza prokop37. Súhlasíte s jeho analýzou?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite aj vy, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a k tomu zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články