Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

15 EUR zadarmo na prvé stávky: Vyskúšaj nadupanú novinku LIVE CASH OUT a zarábaj okamžite!

BRATISLAVA - Veľakrát sme sa mohli presvedčiť, že na prognóze športových stretnutí sa dajú zarobiť zaujímavé balíky peňazí. O viacerých udalostiach pritom môžete rozhodovať aj počas ich konania.
Zdroj: 31176
Zdieľajte:

Stačí, ak prejdete do sekcie „LIVE“ a vyberiete vami preferovanú príležitosť. Našli ste v ponuke hodnotný tip, natipovali ste ho a zistili, že sa nevyvíja podľa predstáv? Mohol by vám pokaziť celý váš tiket? S využitím cash outu môžete dostať späť napríklad svoj vklad skôr, než sa tiket stane úplne bezcenným. Tikety je totiž možné vyplácať aj pri rozohraných zápasov a po novom aj v live stávkach.

Nechcete čakať na vyhodnotenie všetkých príležitostí na tikete? Nemusíte!

Cash out je služba, ktorá umožňuje nechať si tiket okamžite vyplatiť za ponúkanú sumu. Pokiaľ si tiket necháte predčasne vyplatiť, výhra vám bude okamžite pripísaná na účet a na vyhodnotení zostávajúcich príležitostí už potom nebude záležať.

Tipsport spustil cash out prvýkrát v roku 2014. Vtedy ale bolo možné využívať ho len pre predzápasové tikety. Od minulého leta majú tipujúci k dispozícii jeho podstatné vylepšenie, cash out predzápasových tiketov s príležitosťami, ktoré sa aktuálne hrajú a zároveň majú kurzy v live stávkach. Oba varianty teraz doplní práve predčasné vyplácanie live tiketov.

Cash out má nespočetné využitie. Napríklad: Na tikete máte desať príležitosti a sedem z nich už vyšlo. Obávate sa, že vás jediný chybný tip pripraví o výhru. Pomocou cash outu si svoju výhru zabezpečíte ihneď a výsledky zostávajúcich príležitostí už potom nehrajú žiadnu úlohu.

Veľa by o tejto službe mohli hovoriť aj tipujúci Tipsportu. Jeden z nich s nickom Sobbos zarobil vďaka cash outu 174 000 EUR. Ako sa mu to podarilo? Pozrite sa na jeho tiket.

Vyskúšajte cash out aj vy. Dáme vám 15 € zadarmo na prvé stávky!

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte okamžite 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články