Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Stratený syn sa vrátil: Na Letnej ho privítali v štýle Rockyho

PRAHA - Fanúšikovia sa radujú, ich obľúbenec sa vrátil do Prahy.
Zdroj: 12957
Zdieľajte:

Kapitán českej reprezentácie Bořek Dočkal sa vracia do pražskej Sparty. Tridsaťročný záložník odišiel pred dvoma rokmi zo Sparty do čínskeho Che-nan Ťien-jie za 230 miliónov českých korún (takmer 9 miliónov eur), čo je druhá prestupová najvyššia suma v českej lige. Pri návrate podpísal zmluvu na 3,5 roku, informoval klubový web sparta.cz.

Prečítajte si aj

MetaTitle: Francúzsko SR futbal ME16 Lille B-skupina Slovensko Rusko.Martin Škrtel a ďalšie dve opory posledných rokov končia v národnom tíme

Dočkal strávil minulý rok na hosťovaní vo Philadelphii Union v zámorskej MLS, od zimy sa pripravoval so Spartou, s ktorou absolvoval aj sústredenie. Na ligový zápas by mal nastúpiť už v nedeľu proti Baníku Ostrava.

Za Spartu odohral 146 zápasov, v ktorých dal 32 gólov a pridal 54 asistencií. Návrat do Prahy je najmä pre fanúšikov Sparty veľkou vecou a na internete sa objavilo video, ktoré víta jednu z klubových legiend späť.

Video pripomína scénu z kultového filmu Rocky. Nová akvizícia futbalovej Sparty však nevybieha schody vo Philadelphii, kde mimochodom donedávna pôsobila, ale smerom na Letnú.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sparta.cz

Diskusia

Podobné články