Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zasadne Trávničkov kritik na jeho miesto?

PREŠOV - Nedávno sme vás informovali, že púť generálneho manažéra v Tatrane Prešov Mareka Trávnička smeruje do finále. Plynie mu výpovedná lehota a po jej konci definitívne opustí prešovský klub, v ktorom pracoval od roku 2015.
Zdroj: 31094
Zdieľajte:

Ako už býva zvykom, pri akýchkoľvek zmenách v kluboch, sa začnú šíriť mená potenciálnych nástupcov na voľné posty. Marek Trávniček sa rozhodol ukončiť svoje pôsobenie na pozícii generálneho manažéra futbalistov Prešova.

Prečítajte si aj

VIDEO Zidane si určil tri podmienky príchodu na Stamford Bridge

Majiteľ klubu Miroslav Remeta sa nechal počuť, že obsadiť túto funkciu novou tvárou nie je až také dôležité a mužstvo môže vykročiť do jarnej časti druhej ligy aj bez obsadenia spomínaného postu. Šuškandám sa však nedá vyhnúť a predsa sa v súvislosti s najstarším klubom na Slovensku spája jedno meno - Daniel Dadej. „Nie ste prví, čo ste sa mi ozvali," touto vetou začal rozhovor pre denník Korzár možný nástupca Trávnička. Na margo ďalších informácii pridal: "Z Tatrana som však do tejto chvíle žiadnu konkrétnu ponuku nedostal. Pokiaľ by sa tak stalo, môžeme sa o tom baviť,“ priblížil situáciu Dadej, ktorý dlhé roky pracuje ako miestny novinár. Okrem iného potvrdil, že absolvoval sedenie s Miroslavom Remetom. Vtedajšia debata ale bola rozsiahlejšia, nie konkrétnejšia. „Bolo to ešte minulého roku, šlo o priateľské stretnutie. Bavili sme sa o futbale, ale nie o konkrétnom poste, ktorý by som mal v Tatrane zastávať. V tom čase mal pán Trávniček platnú zmluvu, takže by to ani nebolo vhodné,“ pokračoval v rozhovore pre východoslovenský denník.

Prečítajte si aj

VIDEO Manchester United zdolal v šlágri Chelsea, skompletizoval zoznam štvrťfinalistov

Tatran naposledy pôsobil vo Fortuna lige v ročníkoch 2016/17 a 2017/18. Vlani Prešov zostúpil do druhej ligy. Prácu Trávnička vo veľkom kritizoval jeho najhorúcejší náhradník. „Nebolo to o tom, že by mi vadil ako človek. V súkromí môže byť pán Trávniček super človek, ale jeho schopnosti na poste, ktorý zastával v Tatrane, boli podľa mňa nedostatočné. Za tie roky spravil toľko prešľapov, či už vedomých alebo nevedomých, že by sa ich dalo spočítať na niekoľkých rukách. Nešiel som proti nemu tendenčne, ako sa on vyjadril. Len som apeloval na spomínané prešľapy,“ uzavrel rozprávanie pre denník Korzár Daniel Dadej.

Podľa našich informácii, ak by sa Daniel Dadej stal členom klubu 1.FC Tatran Prešov, zasadol by na stoličku športového manažéra.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: korzar.sk

Diskusia

Podobné články