Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Trojročný zákaz vstupu na futbalové štadióny za kuriózny čin: Fanúšika hostí trafila koláčom do hlavy!

WOLVERHAMPTON - Svoj čin zrejme ešte veľakrát oľutuje. Po vlastnej hlúposti totiž prišla o ten najlepší futbal na dlhé tri roky.
Hráč Wolverhampton Wanderers George Elokobi (uprostred) oslavuje so spoluhráčmi svoj gól.
Hráč Wolverhampton Wanderers George Elokobi (uprostred) oslavuje so spoluhráčmi svoj gól. Zdroj: TASR/AP - Scott Heppell
Zdieľajte:

Reč je o fanúšičke Wolverhamptonu, Josephine Johnson, ktorá bola obvinená zato, že počas zápasu proti West Hamu trafila fanúšika hostí predmetom do hlavy. Ako sa neskôr zistilo, tým predmetom bol koláč.

Štyridsaťštyriročná žena z Rugeley sa nachádzala na tribúne Steveho Bulla, keď z vrchného poschodia zhodila koláč priamo do sektora fanúšikov z Londýna. Stalo sa tak 29. januára počas zápasu Premier League, ktorý domáci Wolves vyhrali 3:0.

Pozrite si aj

VIDEO Bad blue boys verzus česká polícia: Chorvátski chuligáni nešetrili ani kone!

"Fanúšik hostí nahlásil usporiadateľskej službe, že ho niekto trafil koláčom do hlavy. Okamžite bol použitý kamerový systém, ktorý odhalil ženu, ktorá zhodila koláč z hornej tribúny.

"Bola dlhoročnou držiteľkou permanentnej vstupenky. Vypila dve pivá a niečo z vlastnej ploskačky. Na futbale sa chcela odreagovať po tom, ako sa jej skončil jej dlhoročný vzťah. Prvotne tvrdila, že išlo o nešťastnú náhodu, no následne priznala, že sa nechala uniesť. Myslela si, že to bude vtipné a nechcela nikomu ublížiť," povedal žalobca Roger Blezzard.

Obhajca obžalovanej, Richard Quinn, priznal, že jeho klientka sa stále dostávala z rozvodu.

"Spravila niečo, o čom by za iných okolností nikdy ani nepremýšľala. Veľmi, veľmi ju to mrzí," dodal.

Josephine Johnson dostala trojročný zákaz vstupu na futbalové zápasy, ktorý sa skončí vo februári 2022. Navyše dostala pokutu 300 libier a musela zaplatiť 135 libier poškodenému.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články