Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tatran Prešov prišiel o pravú ruku klubu

PREŠOV - Prosby fanúšikov Tatrana Prešov sú vyslyšané. Hoci ich mužstvo už dva roky hrá mimo domova, dianie v ňom sledujú na diaľku. Tŕňom v oku bola pre nich persona generálneho manažéra Mareka Trávnička. Dnes je všetko inak.
Zdroj: 31059
Zdieľajte:

Trávniček prišiel do klubu v roku 2015. Prešiel si šťastnými aj smutnými chvíľami. Žiaľ, tých negatívnejších bolo viac. Vo vnútri cítil potrebu niečo zmeniť. Zmena sa napokon týkala jeho odchodu zo štruktúr Šarišanov. "K 31. januáru, respektíve 1. februáru, som podal výpoveď," takto odštartoval debatu pre noviny denník Korzár. V láske ho nemali fanúšikovia, ale aj hráči.

Prečítajte si aj

DEFINITÍVA: Hamšík po 12 rokoch opúšťa Neapol, čaká ho čínska výzva

Niektorí sa sťažovali na jeho prístup k povinnostiam, alebo nezáujme o komunikáciu. Celé rozhodnutie odísť opísal takto: „Dospel som k rozhodnutiu, že nie som schopný pre Tatran i celé okolie jeho fungovania zabezpečiť to, čo by si futbal vyžadoval. Je to čisto moje manažérske rozhodnutie. Ak nedokážem svojim ľuďom poskytnúť to, čo nutne potrebujú, myslím tým adekvátne podmienky, tak nemôžem ďalej viesť tento "podnik". Preto som sa rozhodol ukončiť svoju činnosť v klube. Kritiku som samozrejme vnímal. Beriem ju, bola oprávnená, aj neoprávnená. Tu opäť zdôrazním, že som nenašiel spôsob, ako veci uskutočniť tak, aby hráči i fanúšikovia boli spokojní. Súhlasím, že niečo by sa dalo urobiť inak, ale v tej chvíli to jednoducho nešlo. Niektoré veci ľudia nepochopia, kým nie sú v kuchyni klubu," povedal pre denník Korzár Marek Trávniček. Zároveň načrtol, ako vyzerá jeho ďalšia budúcnosť. „Asi si doprajem chvíľu oddychu. V posledných štyroch rokoch som nepoznal dovolenku, pretože futbal si vyžaduje dennodenné riešenia. Plánujem preto dobiť baterky a uvidíme, čo bude ďalej. V živote to tak chodí, že jedny dvere sa vám zatvoria a druhé otvoria. O svoju budúcnosť sa neobávam, len momentálne ešte nemám zadefinované, ktorým smerom sa budem uberať,“ pridal bodku v rozhovore pre východoslovenský denník končiaci Trávniček.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: korzar.sk

Diskusia

Podobné články