Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Paul Pogba verzus Kylian Mbappé: Nenechaj si ujsť strhujúci šláger Ligy majstrov!

MANCHESTER - Manchester United alebo Paris SG? Osemfinálový šláger Ligy majstrov je tu!
Zdroj: 31032
Zdieľajte:

Prvý zápas úvodného kola play off sa pritom odohrá na Old Trafford. Teda tam, kde diabli od konca októbra minulého roka neprehrali. Natiahnu úspešnú sériu? Tipnite si a priebeh duelu kontrolujte s akčnými live stávkami!

Domácim futbalistom sa aktuálne veľmi darí. Pod Solskjaerom získali 11 výhier a jednu remízu! Vydrží nórskemu stratégovi úsmev aj po bitke s francúzskym gigantom? Podľa tipérov áno. Viac ako polovica najväčšej tipérskej komunity má na tikete výhru domáceho Manchestru v kurze 2,33.

Stratég rumburak34 to vo svojej analýze vidí nasledovne: „Obe mužstvá sa strelecky presadia. Od tej chvíle, čo borcov Manchestru prevzal po Mourinhovi nový tréner, išli ich výkony rapídne hore. Parížsky celok má zase hráčov ako Cavani, Mbappé, Verratti alebo Buffon. Skrátka čo post, to svetová extratrieda. V domácej Ligue 1 dal tím už 68 gólov, čo je v priemere viac ako tri góly na zápas,“ zanalyzoval kurz 1,53 tipér. Inšpirujete sa?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite aj vy, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a k tomu zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články