Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO PSG loví v Londýne: Príde Chelsea o ofenzívnu hviezdu v posledný deň prestupového obdobia?

LONDÝN - Francúzsky majster Paríž Saint-Germain by rád v posledný deň prestupového obdobia získal posilu do svojich radov.
MetaTitle: Anglicko futbal Pohár semifinále Chelsea Hotspur.
Zdroj: TASR - archív
Zdieľajte:

Úradujúci majstri Francúzska rýchlo hľadajú náhradu za zraneného Neymara, ktorý kvôli zraneniu členka vynechá možno až tri mesiace. Parížania s ním tak nemôžu počítať v osemfinále Ligy majstrov proti Manchestru United. Aj preto sa rýchlo porozhliadli po možnej náhrade.

Ňou by mal byť iný Brazílčan. Willian, ktorý aktuálne oblieka dres Chelsea. O služby krídelníka, ktorý pri stredajšej potupe Londýnčanov na ihrisku Bournemouthu (0:4) naskočil do zápasu v druhom polčase, mala záujem i španielska Barcelona a takisto aj kluby z Číny.

Prečítajte si aj

Ešte stále váhate, či sa inšpirovať? Rozprávkové výhry a geniálny cash out vás definitívne presvedčia!

Tridsaťročný futbalista má na Stamford Bridge platný kontrakt už iba na osemnásť mesiacov, no londýnsky celok je skalopevne presvedčený, že ostane a pomôže The Blues v boji o TOP 4 v anglickej Premier League.

Chelsea je takisto rozhodnutá nepustiť mladého krídelníka Calluma Hudson-Odoia a už zamietla aj jeho žiadosť o prestup. Takisto odmietla aj všetky doterajšie ponuky od Bayernu Mníchov.

V lete sa k londýnskemu celku pripojí Christian Pulisic, ktorý príde z nemeckej Borussie Dortmund. Chelsea sa ale pravdepodobne musí pripraviť aj na odchod najväčšej hviezdy, Edena Hazarda, po ktorom by mal siahnuť madridský Real. Aj preto by sa Londýnčania neradi oslabili v krídelnom priestore.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: skysports.com

Diskusia

Podobné články