Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Najbizarnejšie zranenie v histórii futbalu? Neuveríte, pri čom sa zranil anglický obranca!

LONDÝN - Naozaj bizarne zranenie si privodil stopér anglického Fulhamu, Alfie Mawson. Ten sa mal zraniť pri výmene kopačiek.
Zdroj: 23241
Zdieľajte:

Manažér Fulhamu Claudio Ranieri prezradil, že sa stopér jeho tímu, Alfie Mawson zranil pri tom, ako si obúval kopačky.

Pozrite si aj

VIDEO Fantastický gól z Indie: Futbalový boh ti odpustí, ak kvôli tomu gólu opustíš partnerku, kričal komentátor!

Dvadsaťštyriročný Mawson, ktorý ku "chalupárom" prestúpil v lete za 20 miliónov libier zo Swansea, si futbal nezahral od 29. decembra kvôli zraneniu kolena.

Pred blížiacim sa zápasom Fulhamu proti Tottenhamu sa Ranieri rozhodol prezradiť bizarný dôvod jeho dlhej absencie: "Je to naozaj čudné zranenie. Iba si obúval kopačky. Neuveriteľné," povedal Ranieri a dodal: "Potrebuje ešte čas. Ako dlho? To neviem."

Okrem Mawsona nebude Ranierimu k dispozícii ani Aboubakar Kamara, ktorý mal mať na tréningu potýčku so srbským útočníkom Aleksandarom Mitrovićom. Incident sa mal udiať dva týždne po tom, ako sa dvojica pohádala v zápase s Huddersfieldom ohľadom toho, kto zahrá pokutový kop. Loptu si napokon zobral Francúz Kamara, ktorý ale penaltu zahodil.

Prečítajte si aj

OFICIÁLNE Českí fanúšikovia sa môžu radovať: V marci príde do Prahy Neymarova družina!

Ranieri sa pred médiami pokúsil tréningovú potýčku zahrať do autu, no potvrdil, že dvadsaťtriročný Kamara už v jeho plánoch nefiguruje.

"Nebola to šarvátka, iba slovná potýčka. To sa v tíme občas stáva. Nie je za tým nič viac," povedal Talian.

"Nemyslím si, že to bolo kvôli tej penalte. Kamara nie je členom tímu. Pre svoj tím spravím len to najlepšie."

V médiách sa špekuluje aj o príchode Garyho Cahilla na Craven Cottage. Ranieri by tohto hráča privítal s otvorenou náručou: "Gary je naozaj dôležitý hráč a pre nás by bol fantastickou posilou. Neviem ale či chce prísť a pomôcť nám bojovať," dodal Ranieri na záver.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: bbc.com

Diskusia

Podobné články