Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Trénerka mužského tímu poriadne šokovala novinára: Zostavu vyberám podľa veľkosti penisu

BRATISLAVA - Imke Wübbenhorst je prvou trénerkou v histórii nemeckého futbalu, ktorá dostala možnosť trénovať mužský tím, ktorý pôsobí v prvej päťke ligových súťaží v krajine.
Zdroj: 30708
Zdieľajte:

Trénerka BV Cloppenburg Imke Wübbenhorst, ktorá sa stala prvou ženskou lodivodkou s možnosťou trénovať mužský tím hrajúci jednu z piatich najlepších súťaží v Nemecku, poriadne odrovnala novinára, ktorý jej položil naozaj hlúpu otázku.

Prečítajte si aj

VIDEO Moratovo trápenie v Chelsea je na konci: Odíde do Španielska, nahradí ho Argentínčan z Milána

Novinár pracujúci pre nemecké noviny Welt sa trénerky BV Cloppenburg opýtal, či sa jej hráči musia obliecť pred tým, ako vstúpi do kabíny. Imke Wübbenhorst sa ale vynašla a na hlúpu otázku odpovedala sarkasticky: "Jasné, že nie. Som profesionálka. Zostavu predsa vyberám podľa veľkosti penisu."

Tridsaťročná Wübbenhorst sa stala trénerkou Cloppenburgu, aktuálne pôsobiaceho v piatej lige, v decembri minulého roka. Jej úlohou je zachrániť mužstvo od zostupu z Oberliga Niedersachsen. Imke je bývalou futbalistkou BV Cloppenburg a takisto aj nemeckou reprezentantkou do 23 rokov. Trénovaniu sa venuje od roku 2006 po tom, ako zavesila kopačky na klinec. Doposiaľ trénovala iba ženské družstvá.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, as.com

Diskusia

Podobné články