Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

EL: Slovan požiadal o výnimku

Futbalisti Slovana Bratislava stále nevedia, kde budú hrať domáce zápasy skupinovej fázy Európskej ligy.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Ich domovský štadión na Pasienkoch totiž nespĺňa kritériá UEFA a tak klub požiadal o výnimku. Ak by ju nedostal, do úvahy prichádzajú ďalšie tri alternatívy - Györ, Viedeň a štadión Slavie v pražskom Edene.

"Situácia je taká, že zatiaľ nám to UEFA zakázala, ale požiadali sme o výnimku. Teraz budeme čakať na rozhodnutie. Nám ide hlavne o to, aby sme hrali čo najbližšie v Bratislave," uviedol pre Hnonline Kmotrík. Podľa neho by v prípade udelenia výnimky klub musel do štadióna na Pasienkoch investovať. "Išlo by o sumu medzi sto až dvestotisíc eur. Potom by bola pre nás šanca hrať na Pasienkoch," dodal slovenský veľkopodnikateľ.

Futbalisti Slovana Bratislava sa v I-skupine hlavnej fázy Európskej ligy UEFA 2014/15 stretnú s SSC Neapol, Spartou Praha a Young Boys Bern. Slovan začne púť v skupine 18. septembra na pôde YB Bern. V 2. kole 2. októbra doma privíta SSC Neapol a v 3. kole 23. októbra opäť doma Spartu Praha. Potom "belasí" nastúpia v 4. kole 6. novembra na Letnej, v 5. kole 27. novembra hostia Švajčiarov a v poslednom 6. kole vycestujú do Neapola (11. decembra).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články