Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Gennaro Gattuso naznačil odchod ofenzívnej hviezdy AC Miláno: Ak sa hráč rozhodne, je ťažké ho presvedčiť o opaku

MILÁNO - Zdá sa, že Rossoneri prídu o svoju najväčšiu ofenzívnu hviezdu. Argentínsky útočník sa už pravdepodobne rozhodol, že chce opustiť San Siro.
Zdroj: 30685
Zdieľajte:

Tréner talianskeho klubu AC Miláno, Gennaro Gattuso, prakticky potvrdil, že sa Gonzalo Higuaín rozhodol opustiť Miláno a chce prestúpiť do Chelsea: "Keď sa hráč rozhodne, je veľmi ťažké presvedčiť o ho opaku. Môžeme sa len snažiť."

Počas včerajšieho osemfinálového zápasu Coppa Italia, v ktorom Milánčania nastúpili na pôde Sampdorie, odohral Higuaín 112 minút, no svojim výkonom nevyčnieval. Naopak, zažiarila mladá hviezdička Patrick Cutrone, ktorý prišiel na začiatku predĺženia a dvoma gólmi rozhodol o postupe Rossoneri.

Prečítajte si aj

Rozdávame rozprávkových 600 tisíc: Naskočte do súťaže a získajte podiel z nadupaného banku!

Gattuso na tlačovej konferencii neostal ticho a celú situáciu ohľadom Argentínčana opísal: "Máme veľmi úprimný vzťah, všetko si hovoríme z očí do očí. V našom tíme vládne veľká otvorenosť. Keď sa hráč rozhodne pre nejakú možnosť, je veľmi náročné presvedčiť ho. Môžeme sa len snažiť.

"V tomto momente je stále hráčom Milána a snažíme sa, aby to tak aj ostalo. Neviem, čo sa stane. Sme k sebe úprimní a chcem, aby sa na tom nič nezmenilo. Najdôležitejšou vecou je aby sa zachoval ako muž, aby sa dokázal pozrieť ostatným do očí a povedať pravdu.

"Stále som neprišiel nato, s čím je Gonzalo nespokojný v našom tíme. Stále ho vidím uvoľneného a zapája sa do atmosféry v kabíne. Uvidíme, ako sa to vyvinie. Ak by to bolo na mne, zavolal by som ho k sebe domov a zavrel do izby, do ktorej by som mu dával jedlo každé dve-tri hodiny. Bohužiaľ, nemôžem to spraviť," poznamenal bývalý stredopoliar milánskeho klubu.

Pozrite si aj

VIDEO Debut ako z ríše snov: Iba 17-ročný futbalista skóroval z vlastnej polovice!

AC Miláno sa v stredu stretne s Juventusom v zápase talianskeho Superpohár, ktorý sa odohrá v meste Jeddah v Saudskej Arábii. Podľa všetkého sa až po tomto zápase rozhodne o budúcnosti Higuaína v Miláne.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články