Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mourinho konečne kývol na ponuku, čaká ho nová výzva

LONDÝN - Po konci na lavičke Manchestru United si vyskúša televízne štúdio.
Zdroj: 20620
Zdieľajte:

Portugalský tréner Jose Mourinho, ktorého vedenie "červených diablov" predčasne prepustilo v decembri po najhoršom vstupe klubu do sezóny od roku 1990, si našiel novú prácu. Päťdesiatpäťročný kouč bude pracovať ako analytik pre televíziu BeIN Sports.

Prečítajte si aj

Rozdávame rozprávkových 600 tisíc: Naskočte do súťaže a získajte podiel z nadupaného banku!

"Jose je jeden z najslávnejších futbalových trénerov všetkých čias. Dúfame, že jeho expertné analýzy a charizmatickú osobnosť ocenia milióny našich divákov," uvádza sa v tlačovej správe televízie. Mourinho zasadne do štúdia premiérovo 17. januára, kedy pre strednovýchodnú verziu stanice bude analyzovať zápas Ázijského pohára medzi Katarom a Saudskou Arábiou. O dva dni bude aj pri zápase Arsenal - Chelsea v Premier League.

Bývalého trénera Benficy Lisabon, FC Porto, Chelsea Londýn, Interu Miláno, Realu Madrid či naposledy Manchestru United spájali média s návratom do Lisabonu, no pre denník Correio da Manha uviedol, že táto ponuka ho nelákala.

Pozrite si aj

VIDEO Nápad dobrý, no realizácia nula bodov: Futbalisti Jordánska vyskúšali zaujímavý signál, ktorý vás pobaví

Nová pracovná pozícia je zatiaľ krátkodobá, Mourinho je týždenným zástupom. Portugalčan nie je jedinou známou tvárou, ktorá sa v poslednom období objavuje v štúdiu BeIN Sports. Zlatan Ibrahimovic, Paul Scholes, Ruud Gullit či Arsene Wenger taktiež ponúkli svoje postrehy pri vybraných prenosoch.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, thesun.co.uk

Diskusia

Podobné články