Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO 40 miliónov za tínedžera: Bayern chce získať obrovský talent Chelsea Londýn!

LONDÝN - Stále iba tínedžer v službách londýnskej Chelsea sa stal stredobodom pozornosti veľkoklubov po celej Európe.
Zdroj: 28649
Zdieľajte:

Nemecký Bayern Mníchov sa stále nevzdal záujmu o jeden z najväčších talentov londýnskej Chelsea. Za Calluma Hudson-Odoia sú Bavori ochotní zaplatiť takmer 40 miliónov eur (35 miliónov libier). Informoval o tom anglický portál Sky Sports.

Prečítajte si aj

VIDEO Chceli ho Real Madrid aj FC Barcelona, vybral si však Atlantu

Ponuka, ktorá neobsahuje klauzulu na spätný nákup, je už štvrtou ponukou Bayernu Mníchov za hviezdu anglickej devätnástky, ktorá za prvý tím Chelsea nastúpila dovedna iba jedenásťkrát.

Podľa informácií Sky Sports mal Hudson-Odoi oznámiť vedeniu londýnskeho klubu, že by rád Stamford Bridge opustil.

Ešte v pondelok The Blues odmietli tretiu mníchovskú ponuku vo výške 30 miliónov libier, no Bayern sa nevzdal boja o krídelníka, ktorému na Stamford Bridge končí kontrakt o osemnásť mesiacov.

Sky Sports informuje aj o tom, že mladík nemá v záujme predĺžiť kontrakt s londýnskym celkom a uprednostňuje presun do metropoly Nemecka pred ponukami Juventusu či RB Lipsko.

Mladík zažiaril najmä počas víkendového zápasu v FA Cupe, keď pripravil oba góly pre Moratu pri víťazstve 2:0 proti Nottinghamu Forest.

Bayern, zrejme inšpirovaný úspechom Jadona Sancha v Borussii Dortmund, poslal do Londýna už tri ponuky (13.5, 20 a 30 miliónov libier). Nie je ale isté, či tá štvrtá bude napokon finálna.

"Nemyslím si, pretože je to Angličan," nechal sa počuť tréner Chelsea, Maurizio Sarri, po otázke, či je prestup do Nemecka dobrým krokom pre mladého futbalistu a dodal: "Je to veľmi mladý futbalista a ukázal, že má budúcnosť. No tá najlepšia je preňho tu v Anglicku, s národným tímom a s Chelsea. Bolo by preňho lepšie, keby ostal."

Pozrite si aj

VIDEO Pat a Mat v akcii: Hráč potreboval ošetrenie, namiesto toho mu záchranári prešli autom po nohe!

"Pre mňa je to veľmi dôležitý hráč. Je stále veľmi mladý, no stále sa zlepšuje, najmä v defenzívnej práci.

"Odohral naozaj skvelý posledný zápas. Som s ním veľmi spokojný, no neviem aká je jeho situácia s klubom," dodal Sarri na záver.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články