Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lobotku v La Lige prekonáva len Messi a Dembélé: O slovenský talent zabojujú viaceré elitné tímy!

VIGO - V lete sa o získanie slovenského futbalistu Stanislava Lobotku (24) snažili predovšetkým SSC Neapol a PSG. S tímom, ktorého kapitánom je ďalší slovenský reprezentant Marek Hamšík, dokonca prebehli aj rokovania a mala prísť aj konkrétna ponuka, ktorú Celta odmietla. Teraz sa ale situácia zmenila...
Zdroj: 24393
Zdieľajte:

V novej zmluve má veľký talent slovenského futbalu síce zakotvenú výkupnú klauzulu vo výške 50 miliónov Eur, ale podľa najnovších informácií Le 10 Sport je tím z Viga ochotný zľaviť až na 30 miliónov a záujem tak okamžite prejavili dva tímy Premier League - Everton a Watford.

Lobotka je na trhu žiadaným artiklom, veď v tejto sezóne kvalitnej španielskej La Ligy má pri driblingu úspešnosť až 85% (počíta sa minimálne 20 pokusov o prienik), čo ho radí celkovo na tretiu priečku, keď je od neho lepšie len barcelonské duo Lionel Messi a Ousmane Dembélé. Odchovanec Trenčína sa už zotavil zo zranenia a mal by byť plne pripravený nastúpiť vo farbách španielskeho zamestnávateľa.

Podľa talianskeho football-italia sa o jeho služby opätovne bude pokúšať Hamšíkov Neapol. Taliansky tím svoju snahu nevzdáva a opäť zahajuje so španielskym tímom jednania, ktoré predtým neboli úspešné.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, football-italia

Diskusia

Podobné články