Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

DAC odmietlo ponuku Celticu za Baya!

DUNAJSKÁ STREDA, GLASGOW - Útočník Dunajskej Stredy, Vakoun Issouf Bayo, bude minimálne ešte pár dní hráčom slovenského mužstva.
Zdroj: 30604
Zdieľajte:

Pre Sky Sports to povrdil športový riaditeľ klubu zo Žitného ostrova Jan Van Daele. "Potvrdzujeme, že sme obdržali ponuku od Celticu, no odmietli sme ju, nakoľko sa nerovnala našim očakávaniam."

"Sme však v priamom kontakte so zástupcami Celticu a sme otvorení vyjednávaniam s Celticom," uzavrel stručné vyjadrenie Van Daele.

Škótsky veľkoklub má problémy s útočníkmi, keď Glasgow cez leto opustil Moussa Dembélé. Problémy v osobnom živote si rieši dlhoročná opora Leigh Griffiths. Celticu tak zostal jediný hrotový útočník, je ním 20-ročný Odsonne Edouard.

Bayo na druhej strane nastrieľal za Dunjaskú Stredu v tejto sezóne sumárne už 18 gólov v 23 stretnutiach, na ďalších sedem nahral. Jednalo sa o zásahy vo Fortuna Lige, Slovnaft Cupe a predkôl Európskej Ligy.

Podľa portálu transfermarkt.com je hodnota 21-ročného útočníka z Pobrežia Slonoviny na úrovni 650-tisíc eur. Januárové prestupové obdobie a nutnosť útočníka však túto sumu môže niekoľkokrát navýšiť.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Sky Sports, transfermarkt.com

Diskusia

Podobné články