Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Trnavský Spartak opúšťa ďalší hráč, vracia sa do rodnej krajiny

TRNAVA - Úradujúceho slovenského majstra FC Spartak Trnava opúšťa ďalší futbalista. Iránsky útočník Ali Ghorbani sa po piatich mesiacoch v malom Ríme vracia do rodnej vlasti, dohodol sa na spolupráci s klubom Sepahan S.C.
Zdroj: 29866
Zdieľajte:

"Na čas strávený v Spartaku budem spomínať pozitívne. Ďakujem ľuďom v klube, spoluhráčom a fanúšikom za prijatie i pomoc pri adaptácii. Nebolo jednoduché prejsť z Iránu do Európy. Napriek tomu sme dosiahli niekoľko pekných úspechov. Teším sa, že som si mohol vyskúšať Európsku ligu. Teraz ma čaká doma nová výzva," uviedol Ghorbani pre oficiálny web "andelov".

Prečítajte si aj

VIDEO O Pepeho je stále veľký záujem: Chcú ho francúzske aj ázijské kluby, dokonca aj Barcelona?!

Dvadsaťosemročný zakončovateľ prišiel do Trnavy pred začiatkom skupinovej fázy Európskej ligy UEFA 2018/2019. Vo Fortuna lige nastúpil do deviatich duelov, v ktorých strelil dva góly a pridal jednu asistenciu. V EL sa predstavil v piatich zápasoch, sieť napol v domácom stretnutí proti Dinamu Záhreb.

Po Marekovi Bakošovi, Lukášovi Greššákovi, Erikovi Jirkovi a Martinovi Tóthovi je Ghorbani už piaty hráč, ktorý nebude na jar pokračovať v Spartaku.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články