Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prestupový prievan? 5 hráčov Premier League, ktorí môžu v zime zmeniť dres

BRATISLAVA - S úderom polnoci sa otvorilo aj zimné prestupové okno a dá sa očakávať, že na trhu bude po sviatkoch poriadne rušno. My sme sa pozreli na päť hráčov anglickej ligy, ktorí by sa v januári mohli sťahovať na novú adresu.
Zdroj: 25286
Zdieľajte:

PAUL POGBA (Manchester United)

Záujem: Juventus, Barcelona, Paríž St.-Germain

Najväčšie meno na našom zozname, v roku 2016 sa z Turína sťahoval do červenej polovice Manchestru za rekordných 89 miliónov libier. Podľa zdrojov britskej BBC by však v januári mohol Old Trafford opustiť. Záujem hlási bývalý klub, Juventus je vraj pripravený zaplatiť viac ako 120 miliónov, do hry sa však dostávajú aj Barcelona a PSG. Prípadný odchod by mohol zbrzdiť odchod Joseho Mourinha, s ktorým mal dlhodobo problémy, no pod vedením Solskjæra sa znovu dostal do hernej pohody.

DANNY DRINKWATER (Chelsea)

Záujem: West Ham, Fulham

Presun víťaza Premier League do FC Chelsea neprebieha podľa plánu, jeho jediný štart zatiaľ prišiel len v zápase o Community Shield a manažér Maurizio Sarri mu už taktiež dal povolenie na odchod. 28-ročný hráč by mohol zostať v Londýne, záujem prejavil aj Fulham, kde by sa opäť stretol s Claudiom Ranierim, s ktorým spolupracoval už v majstrovskom tíme "líšok" z Leicestru.

Prečítajte si aj

Citizens môžu prísť o ďalšieho mladíka: Má namierené do Realu Madrid

DOMINIK SOLANKE (FC Liverpool)

Záujem: Crystal Palace, Huddersfield, Brighton

Anglický reprezentant stále čaká na premiérový ligový štart za prvý tím "The Reds" v tejto sezóne a tak by sa mu určite hodilo, ak by naberal zápasovú prax v inom pôsobisku. Záujem o jeho hosťovanie prejavilo viacero tímov, vrátane mužstiev z druhej Championship.

JERMAIN DEFOE (Bournemouth)

Záujem: Crystal Palace, Nottingham, Sheffield United, Wigan

Skúsený veterán neprežíva ideálne obdobie, v tejto sezóne Premier League zasiahol len do štyroch zápasov a dokopy odohral len 25 minút. Siedmy najlepší kanonier histórie anglickej ligy si dobre uvedomuje blížiaci sa koniec kariéry. Autor 162 ligových zásahov by ju ale rád ešte predĺžil a ku väčšej vyťaženosti na trávniku by mu mohol pomôcť aj januárový prestup.

GARY CAHILL (Chelsea)

Záujem: Arsenal, AC Milan, Aston Villa, Fulham

Ďalší z hráčov, ktorý by mohol opustiť Sariho košiar. Cahill stratil svoju pozíciu v zadných radoch londýnskej Chelsea, v tomto ligovom ročníku naskočil do jediného duelu. V 33 rokoch nepatrí do starého železa, a preto sa vraví aj o záujme viacerých veľkoklubov. Možný je presun na sever Londýna ku "kanonierom" či prípadné sťahovanie do Championship či talianskej Serie A.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, bbc.co.uk

Diskusia

Podobné články